Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην Λευκίμμη

  • Zervos

Στις εκβολές του ποταμού της Λευκίμμης έχει χτιστεί ένα διώροφο συγκρότημα 4 διαμερισμάτων. Το συγκρότημα απέχει περίπου 40 χλμ από την πόλη της Κέρκυρας.

 Το μέρος προτείνεται σε άτομα που θέλουν να έχουν ήσυχες και ξεκούραστες διακοπές, μακριά από τον θόρυβο της πόλης. Το κλίμα είναι ξηρό και δροσερό, γιατί το συγκρότημα έχει το πλεονέκτημα να βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. 

 

Η παραλία απέχει μόλις λίγα βήματα και αυτά στην άμμο. Μία τεράστια αμμώδης παραλία με κρυστάλλινα νερά απλώνεται μπροστά σας, αμέσως μόλις βγείτε από το διαμέρισμα. Η περιοχή της Μπούκας είναι σε καθεστώς οικολογικής προστασίας, έτσι τίποτα δε μπορεί να ενοχλήσει τις διακοπές σας. 100 μέτρα από εκεί βρίσκεται πάνω στην παραλία και ένα city Bar. 

 

Τα διαμερίσματα

Κάθε διαμέρισμα έχει 2 κρεβατοκάμαρες, κουζίνα και μπάνιο. Στα υπνοδωμάτια μπορεί να τοποθετηθεί και κούνια. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη, και το διαμέρισμα έχει ακόμα κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, πλυντήριο, σίτες στα παράθυρα και ίντερνετ.

 Οι δραστηριότητες στον περιβάλλοντα χώρο είναι πολλές,όπως βόλλευ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο. Υπάρχει επίσης και μία μικρή παιδική χαρά για τα παιδιά.  Υπάρχει ακόμα και εξωτερική κουζίνα δίπλα στο BBQ όπου κάνει το μαγείρεμα ευκολότερο. Όσον αφορά τις νύχτες μπορείς να χαθείς στον καταξάστερο ουρανό με τα αστέρια του.

 Σε μικρή απόσταση (περίπου 500μ.) υπάρχουν σούπερ μάρκετς, φαρμακείο και φούρνος.

Επικοινωνία