Φυτώριο στο Ηράκλειο

  • Φυτώρια Δήμα

Στην καρδιά του Ηρακλείου, Κρήτης, ανακαλύπτετε τον μαγικό κόσμο του φυτώριου μας, γεμάτος ζωντανά χρώματα και αρώματα. Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται με υπερηφάνεια επί πάνω από 25 χρόνια, υπό την επιμέλεια του έμπειρου γεωπόνου μας, και είμαστε πάντα πρόθυμοι να προσφέρουμε λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας.

Η κύρια μας δραστηριότητα επικεντρώνεται στην παραγωγή και εμπορία καλλωπιστικών φυτών, καρποφόρων δέντρων και την ανάληψη εργασιών πρασίνου. Συνεργαζόμαστε με γεωπόνους, εργολάβους ιδιωτικών και δημόσιων έργων πρασίνου, μεγάλα ξενοδοχεία και αρχιτέκτονες τοπίου, εξασφαλίζοντας πάντα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Στον πανέμορφο χώρο μας θα ανακαλύψετε μια εκτεταμένη ποικιλία φυτών σε διάφορα μεγέθη, καθώς και μοναδικές προσφορές. Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε την εμπειρία της ομορφιάς και της ζωντάνιας που προσφέρουν τα φυτά.

  • Συμβουλές για τον ανοιξιάτικό κήπο σας

    Ο χειμώνας μας αποχαιρετά και έρχεται η ώρα για την ανοιξιάτικη φροντίδα του κήπου μας. Τα μυστικά για ένα καταπράσινο τοπίο είναι πολλά και όχι δυσεύρετα. Το μόνο που χρειάζεται για να επανέλθει στον κήπο μας η φυσική του ομορφιά, είναι λίγη υποστήριξη και τα κατάλληλα προϊόντα. Τα πάντα ξεκινούν από ένα σωστό καθαρισμό. Απομακρύνουμε τα φύλλα, τα ξερά κλαδιά και όλα τα ζιζάνια από τη ρίζα, ώστε να μην αναπτυχθούν ξανά. Θα χρειαστούν εργαλεία κήπου, τα οποία θα προμηθευτείτε από το φυτώριο της περιοχής σας η θα τα διαθέτει ο κηπουρός που συνεργάζεστε.

    Σημαντικό βήμα είναι η τόνωση του εδάφους με κοπριά ή λίπασμα για ενίσχυση της υγρασίας του. Τα δέντρα και τα φυτά που επιβίωσαν, πρέπει να κλαδευτούν για να είναι έτοιμα για την ανθοφορία. Όταν ο κήπος μας είναι έτοιμος, και πάρει την εικόνα που θέλουμε, έχει έρθει η ώρα να φυτευτούν νέα φυτά. Για την άνοιξη οι γεωπόνοι προτείνουν λίλιουμ, τουλίπες, πανσέδες. Καλό είναι να προτιμάτε τα πολυετή φυτά με διάρκεια στο χρόνο για να μην κάνετε συχνά αντικατάσταση.

    Ο κήπος σας είναι έτοιμος, κατά τη διάρκεια της άνοιξης, θα χρειαστεί πότισμα 2 φορές την εβδομάδα, να προσθέτετε λίπασμα και να γίνεται κλάδεμα στους θάμνους. Προς το τέλος της άνοιξης θα αφαιρεθούν οι σάπιοι και οι παλιοί βολβοί. Για να φτιάξετε και να διατηρήσετε τον κήπο σας, θα σας χρειαστούν δέκα βασικά εργαλεία. Από το φυτώριο μας η από κατάστημα με είδη κήπου θα αγοράσετε, γάντια, φτυάρι, φτυαράκι, τσάπα, τσουγκράνα, εκτοξευτή νερού, ψαλίδι κλαδέματος, κλαδευτήρι, πριόνι κλαδέματος, σκούπα ατσάλινη για γκαζόν.

Επικοινωνία

  • Εξαιρετικό φυτώριο, πολύ καλή ποικιλία και άψογη εξυπηρέτηση.

Πέτρου Παρασύρη, 71500, Ηράκλειο

2810542437   6977316560  

2810542447

https://www.fytoriadima.gr

  • Δευτέρα7.00 - 16.00

  • Τρίτη7.00 - 16.00

  • Τετάρτη7.00 - 16.00

  • Πέμπτη7.00 - 16.00

  • Παρασκευή7.00 - 16.00

  • Σάββατο7.00 - 16.00

  • Κυριακή