Ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Παπαδιάνικα

  • Amarylia Rooms

Καλωσορίσατε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Amarylia στην παραθαλάσσια περιοχή Πλύτρα Λακωνίας. Βρισκόμαστε σε ιδανική τοποθεσία, μόλις 650 μέτρα από την παραλία και λιγότερο από μισή ώρα μακριά από τη Μονεμβασιά και τη Νεάπολη. Από εδώ, μπορείτε να απολαύσετε εκδρομές με καράβι προς Κύθηρα και Ελαφόνησο.

Tα δωμάτια είναι παραθαλάσσια και διαθέτουν: Air condition, καλοριφέρ, πλήρες εξοπλισμένο κουζινάκι, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλειδαριές ασφαλείας, θυροτηλέφωνο, τηλεόραση, WC, μεγάλες βεράντες με τέντα

Στη διαμονή σας στην περιοχή μας, προσφέρουμε μια ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως ποδηλασία, πεζοπορία και επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και κάστρα. Χαλαρώστε στην αγκαλιά της φύσης και απολαύστε την ηρεμία που προσφέρει.

Για την εξυπηρέτησή σας, προσφέρουμε δωρεάν μετακίνηση από και προς τις παραλίες της Πλύτρας, ειδικές τιμές για γκρουπ, κατοικίδια επιτρέπονται χωρίς επιπλέον χρέωση, και είμαστε ανοιχτά όλο το έτος. Επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα και τιμές. Η χαμηλή μας χρέωση πάντα συνδυάζεται με ποιότητα και εξυπηρέτηση.

 

 

Επικοινωνία