Ταπητοκαθαριστήριο στην Αλεξανδρούπολη

  • Netto

Η επιχείρησή μας με τριάντα και πλέον χρόνια λειτουργίας, ειδικεύεται στο καθαρισμό – περιποίηση – συντήρηση – επισκευή των χαλιών σας. Τόσο των μηχανοποίητων όσο και των χειροποίητων και φλοκατών. Με τα ειδικά μηχανήματα που διαθέτουμε το χαλί σας επιστρέφει στον χώρο σας σε άριστη κατάσταση, μιας και δίνουμε ιδιαίτερη σημασία ο καθαρισμός να γίνει εις βάθος. Ανάλογα με την ποιότητα και επιβάρυνση του χαλιού σας προχωράμε και στον αντίστοιχο τρόπο καθαρισμού, ρωτήστε μας για τις επιλογές σας. Η παραλαβή των χαλιών γίνεται από τον χώρο σας και φυλάσσονται δωρεάν στον επαγγελματικό μας χώρο έως ότου τα θελήσετε. Η διαδικασία καθαρισμού ξεκινά με λεπτομερείς τίναγμα σε πιστοποιημένο μηχάνημα. Στην συνέχεια τα πλένουμε ή κάνουμε στεγνό καθάρισμα με άριστης ποιότητας απορρυπαντικά, αφού αφαιρέσουμε τοπικά τους τυχόν λεκέδες. Η διαδικασία ξεβγάλματος είναι λεπτομερείς έτσι ώστε να απομακρυνθούν απορρυπαντικά, βρωμιές και χνούδια απ’ όλο το χαλί. Στο τελικό στάδιο μετά το στέγνωμα τα χαλιά σκουπίζονται και από τις δυο πλευρές με ειδικές σκούπες και συσκευάζονται φινιρισμένα.

Επίσης η επιχείρηση μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό σαλονιών, παπλωμάτων, κουβερτών και στρωμάτων,  με την ίδια εγγυημένη ποιότητα. Ακόμα αναλαμβάνουμε με επιτυχία επισκευές χαλιών όπως: αλλαγή σε κρόσσια – ρέλια και κολλήσεις. 

Θυμηθείτε σε συνέχεια της 1ης γενιάς έτσι και η 2η έχει την κατάλληλη εξειδίκευση - εμπειρία  ­­και θέληση να σας παρέχει τις υπηρεσίες και συμβουλές τις σε ότι χρειαστείτε.



Επικοινωνία

  • Άψογοι, μοναδικοί στην πόλη, προτείνω άφοβα!

  • Το καλύτερο ..άψογη συνεργασία!

  • Μακράν η καλύτερη και η πιο λεπτομερής δουλειά στην πόλη.

  • Άμεση εξυπηρέτηση ευγένεια επαγγελματικότητα, εξαιρετική δουλειά!