Αναψυκτικά στις Σέρρες

  • Νέκταρ Κουρτίδη

Η παραδοση στα αναψυκτικα!!

 90 χρόνια παράδοσης και πείρας στην παραγωγή αναψυκτικών διαθέτει η βιομηχανία Nektar - ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ.

Οι σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που καλύπτουν έκταση 36.500m2, ο στεγασμένος χώρος των 7.500m2 και το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό και εργατικό δυναμικό συγκαταλέγουν την εταιρία Nektar ανάμεσα στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις αναψυκτικών στη χώρα μας.

Η εταιρία διαθέτει την σειρά προϊόντων NEKTAR πορτοκαλάδα, λεμονάδα, γκαζόζα,  βυσσινάδα, μήλο, τόνικ, cola, cola light, σόδα, τσάι λεμόνι, τσάι ροδάκινο, τσάι πράσινο, στις συσκευασίες των 1.5 lt pet , 500 ml pet, 280 ml pet ,250 ml one way, 250 ml γυαλί, 330 ml can και την σειρά προϊόντων Frut Up με στέβια πορτοκαλάδα, λεμονάδα, γκαζόζα, cola, στις συσκευασίες των 1,5lt pet, 330 can.

Όλα τα προϊόντα της εταιρίας ελέγχονται αυστηρά και διατίθενται σ' όλη την Ελλάδα και πολλές χώρες του Εξωτερικού από τις εγκαταστάσεις της στο 1ο χλμ. Σερρών - Νιγρίτας.

Τα προϊόντα ΝΕΚΤΑΡ έχουν βραβευτεί για την ποιότητα και τη γεύση τους. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη για την εφαρμογή και τήρηση του Συστήματος ISO 9001:2015 και του Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων ISO 22000:2005.

 

  • 3 Χρυσά Βραβεία στα iTQi Superior Taste Awards!

    Η πορτοκαλάδα, η λεμονάδα και η μηλάδα Νέκταρ Κουρτίδη, κατάφεραν να ξεχωρίσουν στον φετινό διαγωνισμό, λαμβάνοντας χρυσά αστέρια ποιότητας.

    Η εξέχουσα επιτροπή του διαγωνισμού, η οποία απαρτίζεται από 135 διακεκριμένους με αστέρια Michelin σεφ και γευσιγνώστες, χάρισε 2 χρυσά αστέρια στη λεμονάδα και την πορτοκαλάδα Νέκταρ, αλλά και ένα χρυσό αστέρι στη μηλάδα της εταιρείας Αφοί Κουρτίδη.

    Τα iTQi Superior Taste Awards επιβραβεύουν προϊόντα με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, με την μέθοδο τυφλής δοκιμής αναδεικνύοντας την ανώτερη ποιότητα και γεύση τους. 

    Ο διαγωνισμός υπέβαλε σε διαδικασία γευσιγνωσίας τους διαγωνιζόμενους, χωρίς να παρέχεται κανένα είδος ταυτοποίησης για να εξασφαλίζεται έτσι η συνεχής αμεροληψία.

    Το iTQi διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε φυσικο-χημικές αναλύσεις με διαπιστευμένα εργαστήρια προκειμένου να ελέγξει ότι τα προϊόντα είναι τεχνικά σωστά και θα είναι στην ίδια υψηλή ποιότητα όταν θα φτάσουν στον τελικό καταναλωτή.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός είναι κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός για την προώθηση και αναγνώριση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο.

    Μέσα από μια αναλυτική διαδικασία αξιολόγησης, με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης και κριτήρια όπως η γεύση, όψη, οσμή, επίγευση και υφή, το iTQi ξεχωρίζει τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, παραδίδοντας στους συμμετέχοντες τα αναλυτικά αποτελέσματα της αξιολόγησης και της γευσιγνωσίας που πραγματοποιείται.

     

  • Χρυσό Μετάλλιο στα Αιωνόβια Brands

    Χρυσή διάκριση για τα αναψυκτικά Νέκταρ Κουρτίδη, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αιωνόβια Brands-Τα αγαπημένα Όλων μας» για τις γνωστές και αγαπημένες μάρκες προϊόντων, που εμπιστεύονται οι Έλληνες καταναλωτές εδώ και δεκαετίες.

    Η εκδήλωση τέθηκε υπό την αιγίδα του ΣΕΒΤ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων), καθώς και άλλων φορέων.

    Η Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών καταγράφει ιστορικά από το 1872 τα περισσότερα brands με συνεχή καταξίωση στον Ελληνικό χώρο και στο εξωτερικό.

     

     

     

Επικοινωνία

  • Από τα καλύτερα αναψυκτικά της Ελλάδας!!!!

  • Κορυφαίας ποιότητας όλα τα αναψυκτικά, μα η Γκαζόζα είναι απλα ότι καλύτερο κυκλοφορεί!!!!!

1ο Χλμ. Σερρών-Νιγρίτας, 62100, Σέρρες

2321059104   2321059489  

http://www.nektar.gr/

  • Δευτέρα08:00 - 15:00

  • Τρίτη08:00 - 15:00

  • Τετάρτη08:00 - 15:00

  • Πέμπτη08:00 - 15:00

  • Παρασκευή08:00 - 15:00

  • Σάββατο08:00 - 13:00

  • Κυριακή