Επεξεργασία κρεάτων στο Σιδηρόκαστρο

  • Φαέθων

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της τυποποίησης νωπών κρεάτων και έχει την έδρα της στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Ιδρύθηκε το 1992, λειτουργώντας κατ’ αρχήν ως ατομική επιχείρηση, και μετεξελίχθηκε σε ανώνυμη βιομηχανική & εμπορική εταιρεία το 1998.

Η ΦΑΕΘΩΝ αποτελεί πλέον μία από τις σημαντικές εταιρείες του κλάδου παραγωγής κρεατοσκευασμάτων στη χώρα.

Ακολουθώντας μία σταθερή πορεία διαρκούς ανάπτυξης, έχει ως στόχο να προσφέρει στους πελάτες της, με συνέπεια και αξιοπιστία, προϊόντα κρέατος υψηλής ποιότητας. Εφαρμόζει πρότυπες διαδικασίες ελέγχου των εργασιών και των συνθηκών υγιεινής, κατά τη παραγωγή και τη διακίνηση των προϊόντων της, οι οποίες είναι συμβατές με το σύστημα HACCP και πιστοποιημένες με ISO 22000.

Η ΦΑΕΘΩΝ Α.Ε. διαθέτει στόλο φορτηγών ψυγείων, με τα οποία καλύπτει τις τακτικές ανάγκες προμήθειας των πελατών της, διασφαλίζοντας αναλλοίωτη την ποιότητα των προϊόντων, κατά τη μεταφορά τους. Η διάθεση των προϊόντων πραγματοποιείται τόσο απ' ευθείας σε σημεία λιανικής, όσο και μέσω δικτύου τοπικών αντιπροσώπων, οι οποίοι ικανοποιούν τις αυστηρές προδιαγραφές διακίνησης προϊόντων που έχει θέσει η εταιρεία.

Η ΦΑΕΘΩΝ ΑΒΕΕ στεγάζει τις υπερσύγχρονες υποδομές παραγωγής κρεατοσκευασμάτων σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις 4.000 τ.μ.

Επικοινωνία