Υλικά χειροτεχνίας στον Πειραιά

  • Konstantinart

Υπηρεσίες Konstantinart

  • Decoupage
  • One stroke painting
  • Decoupage υλικά
  • Σεμινάρια decoupage
  • Decoupage τεχνική
  • Χαρτιά decoupage
  • Χαρτοπετσέτες για decoupage
  • Ριζόχαρτα για decoupage
  • Χειροποίητες Δημιουργίες μοναδικές και πρωτότυπες
  • Μπομπονιέρες Γάμου
  • Προσκλητήρια Γάμου
  • Προσκλητήρια Βάπτισης

 

 

 

 Σε τι διαφέρουμε

 

 

 

Χειροποίητες δημιουργίες κατά απόλυτη επιλογή σας. Συζητήστε μαζί μας τις ιδέες σας και να είστε σίγουροι ότι όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν!!!!

 

 •Μεγάλη γκάμα υλικών (γυαλί, ξύλο, μέταλλο, κεραμίδι κλπ.) για να επιλέξετε αυτό που πραγματικά θέλετε και σας ταιριάζει!!!

 

 •Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους στο είδος τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, δημιουργώντας ξεχωριστές εικόνες για τις χαρούμενες κοινωνικές εκδηλώσεις σας.

 

 

 

 

 

 Λίγα λόγια για εμάς

 

 

 

Όσοι ασχολείστε με τις χειροποίητες δημιουργίες, ανακαλύψτε νέες τεχνικές και υλικά. Όσοι δεν γνωρίζετε, ελάτε κοντά μας να σας μάθουμε εμείς τεχνικές για να φτιάξετε τα δικά σας έργα τέχνης.

Σε μας θα βρείτε υλικά για την τεχνική του decoupage, για ζωγραφική, για διακόσμηση, αλλά και για οποιοδήποτε είδος χειροτεχνίας.

 

 

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DECOUPAGE;

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

 

 

 

Η λέξη decoupage προέρχεται από τη γαλλική λέξη «decouper» που σημαίνει «κόβω» . Είναι η τέχνη του στολισμού επιφανειών έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ολόκληρο έργο τέχνης.

 

Με το decoupage μπορούμε να διακοσμήσουμε όλες τις επιφάνειες. Μαθαίνοντας τις τεχνικές της, γνωρίζοντας τη χρήση των υλικών και επιστρατεύοντας τη φαντασία μας μπορούμε να δημιουργήσουμε αριστουργήματα.

 

 

 

Που μπορούμε να εφαρμόσουμε την τεχνική του decoupage;:

 

Σε ξύλινες και κεραμικές επιφάνειες, γυάλινες, χάρτινες, επιφάνεθες φελιζόλ, γυαλί, πλεξιγκλάς –πλαστικό, μεταλλικές επιφάνειες, επιφάνειες από μπαμπού, επιφάνειες από MDF κ.λπ.

 

 

 

Χαρτιά και ριζόχαρτα για decoupage, ριζόχαρτα napkin Stamperia, χαρτοπετσέτες

 

Για το decoupage χρησιμοποιούμε χαρτιά, ριζόχαρτα και χαρτοπετσέτες. Η επιτυχία του decoupage οφείλεται στην πλήρη ενσωμάτωση του μοτίβου στην επιφάνεια με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε το έργο μας να φαίνεται σαν ζωγραφιά!

 

 

 

Κόλλες Decoupage

 

Υπάρχουν πολλές κόλλες decoupage διαφόρων εταιρειών, οι οποίες απλώνονται με πινέλο ή είναι σε μορφή σπρέι. Επίσης υπάρχουν κόλλες ιδανικότερες για χαρτοπετσέτες και ριζόχαρτα (που είναι πιο λεπτά και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή), κόλλες για ύφασμα, για κεραμικά, για φύλλο χρυσού-ασημιού κ.λπ.

 

Μυστικά για τις κόλλες decoupage, για την καλύτερη εφαρμογή του μοτίβου μας στην επιφάνεια.

 

 

 

1. Για τη χαρτοπετσέτα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κόλλα σε σπρέι. (γλυτώνουμε τα σκισίματα άλλα και τα τσαλακώματα). Επίσης χρησιμοποιούμε κόλλες οι οποίες είναι ιδανικές για τις χαρτοπετσέτες αλλά και τα λεπτά ριζόχαρτα (napkin stamperia).

 

 *Τοποθετούμε τη χαρτοπετσέτα ή το λεπτό ριζόχαρτο napkin στην επιφάνεια και απλώνουμε την κόλλα από πάνω με προσοχή και πάντα από το κέντρο προς τα έξω (ακτινωτά).

 

 2. Για τα ριζόχαρτα, χρησιμοποιούμε κόλλα για decoupage.

 

  *Περνάμε την επιφάνεια που θέλουμε να κολλήσουμε το ριζόχαρτο με κόλλα, τοποθετούμε το ριζόχαρτο και αφού το στρώσουμε λίγο με το χέρι, περνάμε δεύτερη φορά κόλλα πάνω από το ριζόχαρτο και πάντα από το κέντρο προς τα έξω (ακτινωτά).

 

  3. Για τα χαρτιά, χρησιμοποιούμε απλή κόλλα decoupage.

 

*Για να κολλήσουμε ένα χαρτί σε μία επιφάνεια, πρέπει πρώτα να το βρέξουμε. Αφού μαλακώσει το στεγνώνουμε με ένα χαρτί και περνάμε κόλλα στην πίσω πλευρά του χαρτιού, στην επιφάνεια που θέλουμε να το κολλήσουμε και αφού το στρώσουμε λίγο με το χέρι, περνάμε τρίτη φορά κόλλα πάνω από το χαρτί και πάντα από το κέντρο προς τα έξω (ακτινωτά).

 

 

 

 

 

Αφού στεγνώσει πολύ καλά η κόλλα, βάζουμε βερνίκι σε σπρέι (υπάρχουν ματ, σατινέ και γυαλιστερά), για να προστατεύσουμε το έργο μας. Σε δίσκο σερβιρίσματος, εάν θέλουμε εκτός από διακοσμητικός να είναι και χρηστικός, περνάμε και δεύτερη στρώση βερνίκι με πινέλο.

 

 

 

 

 

 

 









Επικοινωνία

Οδυσσέα Ανδρούτσου 138-140, 18533, Πειραιάς

2104173768   2106919515  

2106928241

http://www.konstantinart.gr


Δουκίσσης Πλακεντίας 69

2106919515