Έργα τέχνης Γκαλερί στη Θεσσαλονίκη

  • Artion Galleries

Έργα τέχνης Γκαλερί

 

Το Artion είναι μια διεθνής γκαλερί  με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας σε ιστορικά σημαντική θέση. 

 

Η γκαλερί φιλοξενεί ένα δυναμικό πρόγραμμα εκθέσεων μουσιακής ποιότητας, με επικεφαλής συχνά σημαντικούς σύγχρονους στοχαστές και δημιουργικούς επιμελητές. 

 

Συμμετέχουμε επίσης σε εκθέσεις τέχνης και διοργανώνουμε αποκλειστικές εκδηλώσεις σε διεθνές επίπεδο, εξειδικευμένες στις ιδιωτικές πωλήσεις, στην πρωτογενή και δευτερογενή αγορά, εστιάζοντας στα έργα των μεγάλων δημιουργών.

 

Η γκαλερί έχει επίσης κύρος στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών διαχείρισης συλλογών για ιδιωτικές και εταιρικές συλλογές, ιδρύματα και μουσεία.

 

Το πάθος μας για τη ζωντανή ιστορία της τέχνης, καθώς και η επιθυμία μας να διατηρήσουμε ζωντανή τη μνήμη της συλλογικής πολιτιστικής κληρονομιάς του Παλαιού Κόσμου, καταλήγει σε μια δυναμική σύνθεση των καλλιτεχνών που εκπροσωπούμε. Οι συνέργιες της δουλειάς τους, δημιουργούν τάσεις, σχηματίζουν απόψεις και μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι συμβάλλουν στη γενική εξέλιξη του κόσμου της τέχνης, μετατρέποντας το εμπορικό φάσμα σε ιστορικό πλαίσιο τέχνης.

 

Η συνεχής ακαδημαϊκή έρευνα, που αποτελεί την κύρια προτεραιότητά μας, οδηγεί σε ακριβείς πληροφορίες, προετοιμάζοντας το δρόμο για την ανάπτυξη μιας μακροπρόθεσμης σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ εμάς και των ανθρώπων με τους οποίους αλληλεπιδράμε. 

 

Ταυτόχρονα, σκοπεύουμε να εντατικοποιήσουμε το πρόγραμμα μουσικών παραστάσεων και μαθημάτων τέχνης για παιδιά, με στόχο τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου οι καλύτερες καλλιτεχνικές εμπνεύσεις και ιδέες γίνονται πραγματικότητα και εκτιμώνται.

Επικοινωνία

Μητροπόλεως 96, 54622, Θεσσαλονίκη

2310253113  

http://www.artiongalleries.com