Ενοικιαζόμενα studios στο Γύθειο

  • Demestichas Apartments

Σας προσκαλούμε να απολαύσετε άνετες διακοπές στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματά μας στο Γύθειο! Η οικογενειακή μας επιχείρηση βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία και απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από το Γύθειο. Με τον υπέροχο καταπράσινο κήπο μας με γκαζόν, προσφέρουμε 10 αυτόνομα διαμερίσματα, συγκεκριμένα 6 γκαρσονιέρες και 4 δυάρια.

Τα διαμερίσματά μας μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 5 άτομα και προσφέρουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για μια ευχάριστη διαμονή. Απολαύστε τη θέα της θάλασσας από τα ενοικιαζόμενα στούντιο μας, καθώς βρίσκονται πολύ κοντά στην παραλία. Επιπλέον, κάθε διαμέρισμα περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τηλεόραση, κλιματισμό, μπάρμπεκιου, όμορφο κήπο και παιδική χαρά.

Η φιλοξενία και η καθαριότητα είναι απόλυτα σημαντικές για εμάς, και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας προσφέρουμε μια ευχάριστη διαμονή. Είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία σας στα ενοικιαζόμενα μας διαμερίσματα θα σας ευχαριστήσει και θα σας κάνει να γίνετε μόνιμοι πελάτες μας.

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις στο Γύθειο και ελάτε να ανακαλύψετε την ομορφιά της περιοχής μας!

Επικοινωνία

  • Aξέχαστες διακοπές! Hσυχία, καθαριότητα, προσιτές τιμές, επιμελημένο σέρβις και μεγάλοι εξωτερικοί χώροι για παιχνίδι και αθλητισμό!