Βιομηχανικά είδη στα Νέα Μουδανιά

  • Γιαννίκης Αθανάσιος

Η εταιρία Γιαννίκης Ι. Αθανάσιος ιδρύθηκε το 2003 στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής και δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης μηχανημάτων κάθε είδους ( ηλεκτρικών, μπαταριάς, γεννήτριες, αντλίες, κήπου κλπ ), χρωμάτων και βιομηχανικών ειδών. Επίσης εξειδικεύεται στην κατασκευή και πώληση λάστιχων πιέσεως.

 

Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του εργαλείου και γενικότερα στον βιομηχανικό εξοπλισμό προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με ασφάλεια και συνέπεια έχοντας ως γνώμονα την ποιότητα, την ποικιλία και τη σωστή εξυπηρέτησή σας. Όλα αυτά μας έχουν κατατάξει στην πρώτη θέση κάθε καταναλωτή στην περιοχή της Χαλκιδικής.

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε τόσα χρόνια στο πρόσωπο μας. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε την παράδοση αλλά και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, υλοποιώντας νέες πρακτικές για καλύτερη συνεργασία με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

 

Εκτός από το φυσικό  κατάστημα στα Νεα Μουδανιά Χαλκιδικής, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και μέσα από το ολοκαίνουργιο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.Θα μας βρείτε στο www.giannikistools.gr. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικό μας καταστήματος και ενημερωθείτε για παρά πολλά εργαλεία, μηχανήματα και συναφή προϊόντα. Για οποιαδήποτε απορία θα μας βρείτε στο 23730 65262.

Επικοινωνία