Εταιρεία security στην Αθήνα

  • ISM Integrated Security Management

Η ISM SECURITY ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2001 ως εταιρεία Υπηρεσιών Φύλαξης και Ασφάλειας, καθώς και Εγκατάστασης και Συντήρησης Συστημάτων Ασφάλειας.

Σε μικρό χρονικό διάστημα από την έναρξη της λειτουργίας της πέτυχε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του συνεχώς αυξανόμενου πελατολογίου της, με αποτέλεσμα να έχει αναλάβει πολύ μεγάλα και σημαντικά έργα στον τομέα Φύλαξης και Ασφάλειας.

Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας είναι ο διαρκής στόχος της εταιρείας μας. Για αυτό, επενδύει συνεχώς στην απόκτηση, ενσωμάτωση και επικαιροποίηση τεχνογνωσίας, σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση και υποδομή, το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων. Ως επιστέγασμα αυτών των προσπαθειών, τα τελευταία χρόνια η ΙSM διατηρεί ηγετική θέση στην αγορά ασφάλειας, αναπτύσσοντας πρωτοποριακά προϊόντα και «χτίζοντας» την φήμη της πάνω στην αξιοπιστία, στην καινοτομία, στην ποιότητα και στην αξία των υπηρεσιών της.

Η εταιρεία μας:

  • Παρέχει πάσης φύσεως Υπηρεσίες Φύλαξης, Επιτήρησης και Προστασίας.
  • Δραστηριοποιείται στον τομέα Εμπορίας, Εγκατάστασης, Λειτουργίας και Συντήρησης Συστημάτων Ασφάλειας, Συναγερμών και Πυρασφάλειας.
  • Παρέχει Υπηρεσίες Συνοδείας Εμπορευμάτων και Αποστολών.
  • Παρέχει γενικές και Ειδικές Υπηρεσίες Προστασίας Προσώπων και Περιουσίας & ειδικές Υπηρεσίες Φύλαξης Περιουσιακών Στοιχείων.

Επικοινωνία