Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Μύκονο

  • FIrst Car and Bike Rental

Η πρώτη ενοικίαση αυτοκινήτου είναι μια τοπική εταιρεία και ήταν ένα από τα πρώτα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων στη Μύκονο. Έχει από τους Μυκονιάτες έναν από τους μεγαλύτερους και πιο εκτεταμένους στόλους του νησιού. Με περισσότερα από 20 χρόνια στην επιχείρηση προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις όλων των ταξιδιωτών, είτε πρόκειται για ένα ζευγάρι που ταξιδεύει με σφιχτό προϋπολογισμό, είτε για μια οικογένεια με ασφάλεια ως κορυφαία προτεραιότητα είτε για έναν τζετ-setter που αναζητά πολυτελή βόλτα.

 

Ο στόλος μας ανανεώνεται συνεχώς ώστε να είναι πάντα σε θέση να προσφέρει μερικά από τα νεότερα αυτοκίνητα και σκούτερ. Κάθε καλοκαίρι ο στόλος μας περνάει μηχανικούς ελέγχους για να βεβαιωθεί ότι η κατάσταση είναι το καλύτερο και κατά τη διάρκεια του χειμώνα Πρώτα έχει όλα τα οχήματα σταθμευμένα μέσα σε ένα κλειστό γκαράζ εξοικονομώντας τους από το σκληρό χειμώνα αν και σκουριά.

 

Με τρία γραφεία που βρίσκονται στο φημισμένο χωριό Πλατύς Γιαλός, είμαστε σε απόσταση 10 λεπτών από το λιμάνι και το αεροδρόμιο, ωστόσο δεν σας εμποδίζει να μεταφέρετε το όχημά σας σε οποιοδήποτε σημείο του νησιού που θέλετε. 

Οι συνεργάτες μας περιλαμβάνουν μερικά από τα καλύτερα στο νησί και μπορείτε να δείτε έναν από τους συνεργάτες μας στη ρεσεψιόν των ξενοδοχείων σας.

 

Οι προσωπικές υπηρεσίες ποιότητας που προσφέρουμε, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, τις ειδικές προσφορές και τον εκτεταμένο σύγχρονο στόλο, καθιστούν την First Car Rental την τελική επιλογή κατά την επίσκεψή σας στη Μύκονο.

 

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να περιηγηθείτε στη συλλογή μας από αυτοκίνητα, σκούτερ και ATV και να κάνετε online κράτηση ή να καλέσετε, να στείλετε e-mail, να στείλετε ένα μήνυμα Facebook ή Instagram για οποιεσδήποτε ειδικές προσφορές.

Επικοινωνία