Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης στο Χαλάνδρι

  • Μέθοδος

Το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης στο Χαλάνδρι προσφέρει στους μαθητές δυναμική προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Είμαστε πολλά χρόνια κοντά σε μαθητές σε όλη αυτή τη δύσκολη διαδρομή και προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες για την πρόοδο των μαθητών. Το προσωπικό μας αποτελείται από εξειδικευμένους καθηγητές που φροντίζουν για την σωστή διδασκαλία και μελέτη των παιδιών.

Διαθέτουμε ολιγομελή τμήματα και τα παιδιά είναι κάτω από συνεχή παρακολούθηση καθ’ όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους. Σας περιμένουμε για ενημέρωση σχετικά με τα προγράμματα μας και τα οικονομικά μας πακέτα.

  • Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης και Εισαγωγικών Εξετάσεων Ανώτατων Σχολών

    Το Φροντιστήριο μας με πολλά χρόνια εμπειρίας στις πανελλαδικές εξετάσεις , εγγυάται το υψηλό επίπεδο σπουδών, που παρέχεται για την επιτυχία του μαθητή στις εισαγωγικές εξετάσεις Ανώτατων Σχολών.  Για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης εκπαίδευσης ακολουθούνται σύγχρονες μεθόδοι διδασκαλίας για όλες τις ομάδες προσανατολισμού ( Ανθρωπιστικών σπουδών, Θετικών σπουδών, σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

    Στο χώρο μας, διατίθεται κατάλληλα εξειδικευμένο και επιμορφωμένο εκπαιδευτικό προσωπικό καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των μαθητών μας. Υπάρχει συνεχής παρακολούθηση και ενημέρωση για τα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας.

    Οι μαθητές μας, έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν από συμβούλους επαγγελματικής σταδιοδρομίας για θέματα που αφορούν το σύστημα εισαγωγής στις πανελλήνιες εξετάσεις, σχολές και μεταπτυχιακά, σπουδές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό καθώς και την επιλογή επαγγέλματος. Επιπλέον, παρέχεται πλήρης κύκλος επαναληπτικών διαγωνισμάτων.

     

    Σκοπός μας αποτελεί η εκπλήρωση των στόχων και των ονείρων των μαθητών μας. Στο Φροντιστήριο μας διασφαλίζεται η οργάνωση, η ορθή και η σωστή προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις!

Επικοινωνία