Πρακτορείο μοντέλων στο Χαλάνδρι

  • Happy people models

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκθέσεις, επιδείξεις μόδας, προώθηση καρίερας καθώς και club events

ΙΣΤΟΡΙΑ

To Happy People Models ιδρύθηκε το 1990. Είμαστε μια εταιρεία που ασχολείται με τις Δημόσιες Σχέσεις, την Διοργάνωση Εκδηλώσεων όπως Consumer events, PR Events, Fashion Shows, Concept & Celebrity Parties.
Πέρα από την δραστηριοποίηση μας σε ολόκληρη την Ελλάδα, διαθέτουμε και συνεργαζόμενα γραφεία σε Κύπρο, Ιταλία και Τουρκία. Κατά την διάρκεια της πολυετούς εμπειρίας μας, έχουμε συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες, τηλεοπτικά κανάλια, έντυπα, καθώς και έχουμε συμμετάσχει στην διοργάνωση των μεγαλύτερων εκθέσεων.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Όραμα μας είναι η δημιουργία ανεπανάληπτων εμπειριών στους πελάτες μας. Παρέχουμε υπηρεσίες από την από την ιδέα μιας εκδήλωσης μέχρι και την υλοποίηση της. Οι πρωτότυπες ιδέες μας οδηγούν σε πρωτοποριακές εκδηλώσεις, είτε πρόκειται για εταιρικά ή ιδιωτικά parties, είτε για εκθέσεις, είτε πελατοκεντρικές εκδηλώσεις, είτε για εκδηλώσεις ανοιχτές στο ευρύ κοινό.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ

Βοηθάμε τους πελάτες μας να επικοινωνήσουν έξυπνα και κατανοητά τα μηνύματά τους χρησιμοποιώντας  στρατηγική και συνδυαστική σκέψη,  έτσι ώστε να αποκαλύψουμε και να διατυπώσουμε με σαφήνεια τους στόχους τους, διατηρώντας στο ακέραιο το εταιρικό προφίλ τους.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από ειδικούς επαγγελματίες της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων, έμπειρους συνεργάτες στον χώρο του promotion και στον τομέα της προβολής, ώστε να χαράξουμε την αποτελεσματικότερη στρατηγική για κάθε event.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Στο Happy People Models δουλεύουμε με μοναδικότητα, φερεγγυότητα και επαγγελματισμό.
Η άψογη συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα, οι επικοινωνιακές δεξιότητες, η συνεχής ενημέρωση και η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών αποτελούν μερικές από τις αξίες μας, που δημιουργούν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για επιτυχία πηγαίνοντας τους πελάτες μας ένα βήμα μπροστά στην οργάνωση κάθε είδους εκδήλωσης…

 

Επικοινωνία

Χαϊμαντά 19-21, 15234, Χαλάνδρι

2106890449  

http://www.happypeoplemodels.com/