Ραδιοταξί στην Κομοτηνή

  • Συνεταιρισμος Ραδιοταξί Κομοτηνής

Το ραδιοταξί στη Κομοτηνή σας προσφέρει μεταφορές με ασφάλεια.. Σας προσφέρουμε 24ωρη εξυπηρέτηση με το πιο σύγχρονο στόλο ταξί. Συνεργαζόμαστε με έμπειρους επαγγελματίες οδηγούς και η ασφάλεια των πελατών μας είναι καθημερινά το πρώτο μας μέλημα.

 

 Εδώ και 30 χρόνια έχουμε κάνει τον στόχο μας πραγματικότητα. Δημιουργήσαμε μια ομάδα ραδιοταξί βασισμένη τα ευρωπαϊκά πρότυπα και εξυπηρετούμε δεκάδες συμπολίτες μας μέσα και έξω από το νομό Ροδόπης. Τηλεφωνήστε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας να σας εξυπηρετήσουμε και ενημερωθείτε από την ηλεκτρονική μας σελίδα για τις παροχές μας.

 

Διαθέτουμε το μεγαλύτερο στόλο στην πόλη και αναλαμβάνουμε διαδρομές με ασφάλεια για όποιο μέρος θέλετε να μεταφερθείτε. Κάνουμε μεταφορές κατοικίδιων  και ειδικά πακέτα για τους φοιτητές. Καλέστε μας για τα ραντεβού σας.

 

Με την κλήση σας στο ραδιοταξί απολαμβάνεται προνόμια όπως προνομιακές τιμές για μεγάλες διαδρομές εσωτερικού και εξωτερικού, δωρεάν μεταφορά των αποσκευών και ιδιαίτερη εξυπηρέτηση σε ευπαθείς ομάδες. Μεταφέρουμε ασυνόδευτα, έγγραφα, τσιγάρα αλλά και φάρμακα.

 

  • Πάμε για μπάνιο στην Κομοτηνή

     Εάν και δεν είναι παραθαλάσσια πόλη, σε μικρή απόσταση μπορείτε να βρεθείτε σε πολύ καθαρές και μεγάλες παραλίες του νομού. Με την βοήθεια του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Κομοτηνής μπορείτε εύκολα και οικονομικά να απολαύσετε το μπάνιο σας . Το μόνο που έχετε να κάνετε να καλέσετε στο 18300 και ο οδηγός σας θα σας παραλάβει και θα σας προτείνει, τις καλύτερες παραλίες, για καλοκαιρινές βουτιές.

    Παραλία Φανάρι

    Μεγάλη και αμμώδης παραλία με πολλά δέντρα τα οποία παρέχουν σκιά. Οι ντόπιοι καυχιούνται για τη φυσική ομορφιά της περιοχής, αφού μόλις δύο χιλιόμετρα μακριά βρίσκεται η λίμνη Βιστωνίδα. Παρέχει όλες της ανέσεις ενώ ξεχωρίζουν οι ταβέρνες και τα εστιατόρια με εξαιρετικό μενού ψαριών.

    Παραλία Σύναξη

    Δυσπρόσιτη βοτσαλωτή παραλία με πεντακάθαρα νερά, χωμένη σε μια περιοχή απίστευτης φυσικής ομορφιάς με πλούσια βλάστηση. Προτιμάται κυρίως από κατασκηνωτές, φυσιολάτρες και ψαράδες. Ένα ησυχαστήριο της φύσης.

    Παραλία Αρωγή

    Απέραντη αμμουδερή παραλία, φυσική συνέχεια της παραλίας Φανάρι. Διαθέτει beach bar και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

    Παραλία Μέση

    Βρίσκετε σε μια χαρισματική τοποθεσία, ανάμεσα από δύο λιμνοθάλασσες, την Μαυρολίμνη και την Αλυκή, επί του ομώνυμου οικισμού και ενός μικρού άλσους. Διαθέτει οργανωμένο beach bar.

    Παραλία Καγκέλες

    Βοτσαλωτή οργανωμένη παραλία με εύκολη πρόσβαση. Διαθέτει ταβέρνα, beach bar ενώ επίσης λειτουργεί και μπαρ μέχρι αργά την νύχτα για την νυχτερινή σας διασκέδαση.

    Τα αυτοκίνητα του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Κομοτηνής διαθέτουν air condition, wifi για να σερφάρετε κατά την διάρκεια της διαδρομής και τουριστικούς χάρτες με όλα τα αξιοθέατα της περιοχής.

  • Γνωρίστε τον νομό Ροδόπης

    20200131000000

    Ο Νομός Ροδόπης μας δίνει δεκάδες λόγους να τον επισκεφθούμε. Με πρωταγωνίστρια την πόλη της Κομοτηνής και συντροφιά το ραδιοταξί Κομοτηνή θα κάνουμε μια περιήγηση στα μέρη που μπορούμε να επισκεφτούμε με τους επαγγελματίες του είδους.

    Επιβιβαζόμαστε σε ένα σύγχρονο όχημα του ράδιο ταξί Κομοτηνής και κατευθυνόμαστε 12 χλμ έξω από την πόλη, Εκεί θα επισκεφτούμε το μοναστήρι της Παναγίας Φανερωμένης που διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές θρησκευτικών εικόνων.

    Στο χωριό Σύμβολα αξίζει να επισκεφτούμε το θολωτό Μακεδονικό τάφο. Συνεχίζουμε στον παραδοσιακό οικισμό του Ιάσμου όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα ερείπια του βυζαντινού φρουρίου στην Νυμφαία και την κωμόπολη των Σαπών.

    Το ράδιο ταξί Κομοτηνής θα μας πάει αμέσως μετά στον παραλιακό οικισμό Φανάρι ένα μοντέρνο παραθεριστικό θέρετρο με καλό ψάρι και πεντακάθαρες παραλίες.

    Κατευθυνόμαστε νότια του νομού για να ανακαλύψουμε μία σειρά από  παραλίες, βοτσαλωτές ή αμμώδεις. Θα κολυμπήσουμε, και θα δοκιμάσουμε θαλάσσια σπορ. Αργότερα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη και θα πληρώσουμε στον οδηγό το κόστος της διαδρομής που θα έχουμε συμφωνήσει χωρίς περιττές εκπλήξεις.

  • Ραδιοταξί: Μετακίνηση με ασφάλεια

    20200131000000

    Η χρήση ταξί για την μεταφορά μας είναι μια συνηθισμένη λύση καθημερινά. Από μια απλή διαδρομή στην πόλη μέχρι την αποστολή ενός δέματος μπορούμε να απευθυνθούμε σε επαγγελματίες οδηγούς ώστε να γνωρίζουμε το κόστος και το χρόνο που θα διαρκέσει η μεταφορά.

    Ο Συνεταιρισμός ραδιοταξί Κομοτηνής μας δίνει τους βασικούς λογούς για να χρησιμοποιούμε στις μεταφορές μας ραδιοταξί και να γνωρίζουμε εκ των προτέρων  τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε.

    ·        Το ράδιο ταξί μπορεί με προκαθορισμένο ραντεβού να βρίσκεται κάτω από το σπίτι σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας επιθυμείτε. Σας επιβιβάζει και σας αποβιβάζει στο σημείο που επιθυμείτε ενώ έχετε ενημερωθεί για το κόστος μεταφοράς.

    ·        Μπορείτε να στείλετε δέματα, έγγραφα ακόμη και δώρα , άμεσα, οικονομικά και εύκολα.

    ·        Αναλαμβάνουν σχολικά ραντεβού. Κατόπιν συνεννόησης μεταφέρουν με ασφάλεια καθημερινά τα παιδιά σας στο σχολείο η στις σχολικές δραστηριότητες με επαγγελματία οδηγό που γνωρίζετε την ταυτότητα του.

    ·        Εκτελούν μεταφορές σε ανθρώπους με προβλήματα υγείας. Ασφαλής και άνετη μεταφορά σε νοσοκομείο και διαγνωστικά κέντρα με σύγχρονα αυτοκίνητα και προκαθορισμένο ραντεβού.

    ·        Μεταφορά μικρών ζώων σε καλάθι στο σημείο που επιθυμείτε με η χωρίς συνοδεία.

    ·        Ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα και στην φροντίδα του οχήματος, συχνός έλεγχος των οχημάτων και αξιολόγηση της οδηγικής συμπεριφοράς του οδηγού.

    ·        Στα περισσότερα οργανωμένα ραδιοταξί παρέχονται: δωρεάν wifi, πληρωμή με πιστωτική η χρεωστική κάρτα και κλιματισμός χειμώνα και καλοκαίρι.

  • ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

    20200131000000

    Η Κομοτηνή είναι μια όμορφη πόλη που αξίζει να επισκεφθείτε. Πολλά αξιοθέατα και τουριστικά σημεία στα οποία μπορείτε να μεταφερθείτε εύκολα και οικονομικά με τους επαγγελματίες οδηγούς του Ραδιοταξί Κομοτηνής.

    Εσείς δεν έχετε παρά να κλείσετε το ραντεβού σας και ο οδηγός του Ράδιοταξί Κομοτηνής θα αναλάβει την περιήγηση σας και την μεταφορά σας. Πρώτη στάση στο κέντρο της πόλης για να θαυμάσετε τον Πύργο του Ωρολογίου που χτίστηκε το 1884 και αποτελεί τμήμα του κεντρικού τεμένους της πόλης. Είναι ανοικτό για τους επισκέπτες καθημερινά και μπορείτε να απολαύσετέ στην πλατεία και τον πρώτο καφέ της ημέρας.

    Καθίστε αναπαυτικά σε ένα από τα σύγχρονα αυτοκίνητα που διαθέτει ο στόλος του ραδιοταξί Κομοτηνής και κατευθυνόμαστε στο δάσος της Νυμφαίας σε μια έκταση 4χλμ με παγκάκια και καφέ για να απολαύσετε το καταπράσινο τοπίο. Όσο θα κάνετε την βόλτα σας το ταξί θα περιμένει να σας παραλάβει για την συνέχεια της περιήγησης σας.

    Η επόμενη στάση το φρούριο και το βυζαντινό τείχος της πόλης που θεωρούνται από τα αρχαιοτέρα μνημεία. Μέχρι να φτάσετε μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες για τον προορισμό σας αφού τα ραδιοταξί Κομοτηνής διαθέτουν στην πλειοψηφία τους wifi δωρεάν.

    Τελευταία στάση στα αξιοθέατα της πόλης και ο οδηγός  θα σας αφήσει στο Βυζαντινό μουσείο Παπανικολάου. Στο μουσείο θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε σπάνια εκθέματα, έγγραφα σε πάπυρο, περγαμηνές κεραμικά και δεκάδες ευρήματα της βυζαντινής εποχής.

    Μετά την περιήγηση σας στην πόλη της Κομοτηνής τα ραδιοταξί Κομοτηνής θα σας μεταφέρει με ασφάλεια στο ξενοδοχείο σας και θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε το ραντεβού σας για την επόμενη μετακίνηση σας.

Επικοινωνία

  • Συνεπείς και πολύ καλοί οδηγοί.

  • Πάντα άμεση εξυπηρέτηση και πολύ καλοί οδηγοί. Εγγύηση.

  • Εξαιρετικοί. Οι καλύτεροι στην Κομοτηνή.

Κερασούντος 2 - Αδραμυττίου, 69132, Κομοτηνή

2531037777   2531033223  

2531033223

http://www.radiotaxikomotini.gr

    ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΟ ΤΟ 24-ΩΡΟ