Ξενοδοχείο στην Καλλικράτεια

  • Aqua Mare Hotel

Το Ξενοδοχείο AquaMare στην Καλλικράτεια, λειτουργεί όλο το χρόνο. Προσφέρεται για όλα τα είδη τουρισμού δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες του λόγω της προνομιακής του θέσης να κάνουν τις διακοπές τους απολαμβάνοντας τις αμέτρητες παραλίες και τις ομορφιές της Χαλκιδικής ή να τακτοποιήσουν τις επαγγελματικές τους υποθέσεις και να κάνουν τα ψώνια τους στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Οι βασικές παροχές μας:

24h ρεσεψιον, δωρεάν Wifi στο ξενοδοχείο & στο δωμάτιο, ελληνικό και ευρωπαϊκό μπουφέ το πρωί, κήπος, καθημερινό service, shampoo & shower gel, πετσέτες / παντόφλες, ιδιωτικό μπάνιο (shower & τουαλέτα), free toiletries, πιστολάκι, μπαλκόνι, air condition, tv, δορυφορική τηλεόραση, δάπεδο με πλακάκια / μάρμαρο, ντουλάπα, χρηματοκιβώτιο, ψυγείο, σιδερώστρα, έπιπλα στο μπαλκόνι, πετσέτες θαλάσσης, υπηρεσία αφύπνισης.

 Extra παροχές για τα Junior Garden Suite:Μπουρνούζια, κρασί και φρούτα κατά την άφιξη, Ιδιωτικός κήποςΤα δωμάτια του Aquamare είναι σε 4 χρωματισμούς - Όλα είναι διαθέσιμα σε 2κλινο, 3κλινο και 4κλινο.

Επικοινωνία