Ξενοδοχείο στο Περιγιάλι

  • Nostos Hotel Lefkada

Χαλαρές διακοπές στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα μας στο Περιγιάλι Λευκάδας. ΣΕ ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας έχουμε φτιάξει για εσάς ένα ξενώνα ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το νησί μας σε οικογενειακή ατμόσφαιρα και με φιλικές τιμές.

Το κτίριο μας είναι χτισμένο σε παραδοσιακό στυλ και διαθέτουμε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με όλες τις βασικές ανέσεις. Ο αριθμός των δωματίων μας είναι 26 και είναι όλα ευρύχωρα, ιδιαίτερα καθαρά και εξοπλισμένα με ατομικό μπάνιο, τηλέφωνο, τηλεόραση και κλιματισμό.

Καθημερινή περιποίηση των δωματίων και πλούσιο μπουφέ για πρωινό που περιλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται 100μ από την παραλία και διαθέτει: πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, χρηματοκιβώτιο, παρκοκρέβατα, Cafe bar, Wifi, a/c.



Επικοινωνία

  • Ωραίο άνετο καθαρό ξενοδοχείο με πλήρες πρωινό, εκπληκτική πισίνα με πολύ ωραία θέα στα νησάκια, πολύ κοντά και σε παραλία.....Πάρα πολύ καλή η διαχείριση του ξενοδοχείου!!!!

  • Άνετο Και Οικογενειακό με καθαρά λιτά δωμάτια!Υπέροχη θέα στα νησάκια Μαδουρή κ Σκορπιό.... Ευγενέστατοι και χαμογελαστοί οι ιδιοκτήτες!!!!