Τατουάζ Δερματοστιξία στην Αθήνα - Αμπελόκηποι

  • Scripta Manent

Το “Scripta Manent Tattoo Studio” ιδρύθηκε το 2007 και μέχρι σήμερα αποδεικνύει πως το τατουάζ είναι τέχνη, φιλοσοφία και ίσως ο πιο προσωπικός τρόπος έκφρασης συναισθημάτων, εικόνων και πεποιθήσεων. Η Ρέα Πεδιαδιτάκη (main artist, owner, tattoo instructor) και οι συνεργάτες της, με πολλή αγάπη και επαγγελματισμό, συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία του Scripta στη μνήμη του Χρήστου Μπουγιατιώτη, δίνοντας έμφαση στην υγιεινή ,την ποιότητα (τεχνικά και καλλιτεχνικά) των τατουάζ και στη ξεχωριστή σχέση με κάθε άνθρωπο που τους εμπιστεύεται το σώμα του.

– Υπηρεσίες

  1. Καλλιτεχνικό τατουάζ σώματος
  2. Piercing
  3. Tattoo school/seminars (Στο πρόγραμμα οργανωμένης εκπαίδευσης που παρέχουμε, οι εκπαιδευόμενοι tattoo artists διδάσκονται ιστορία της τέχνης του τατουάζ, κανόνες υγιεινής, ενδείξεις και αντενδείξεις, σχέδιο-ζωγραφική, τεχνικές τατουάζ και χειρισμό μηχανημάτων, βελόνων κ χρωμάτων, εξάσκηση σε λατέξ και φυσικά μοντέλα και τους παρέχεται επιπλέον πρακτική στο στούντιο μας μετά το τέλος των μαθημάτων.
  4. Μόνιμο μακιγιάζ και ιατρικό τατουάζ( κάλυψη ουλών, αποκατάσταση θηλής από μαστεκτομή κ.α.)
  5. Tattoo shop and supplies (Κοσμήματα, σκουλαρίκια, tattoo machines, χρώματα, εξαρτήματα και αναλώσιμα) link tattoo supplies

Επικοινωνία