Κουφώματα στη Νεοχωρούδα

  • Special Design Windows Γιάννης Ντζαβαχίδης

Η εταιρεία μας στην Θεσσαλονίκης ασχολείται με ειδικές κατασκευές κουφωμάτων. Η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα της SDW. Ο ικανοποιημένος πελάτης είναι ο καλύτερος δείκτης της ποιότητας λειτουργίας της εταιρίας και η καλύτερη διαφήμιση για μας. Κύριος στόχος μας – να παράγουμε ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν όλες τις προσδοκίες των πελατών και πληρούν τις πλέον υψηλές απαιτήσεις. Πιστεύουμε ότι η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας είναι πειστική απόδειξη ότι είμαστε στο σωστό δρόμο!

 Αναλαμβάνουμε: Ειδικές κατασκευές κουφωμάτων p.v.c και αλουμινίου, Κουρμπαριστά, τοξωτά, κυκλικά, καμπυλωτά, στρογγυλά, εξαγωνικά, τριγωνικά, πολυγωνικά κουφώματα, κατασκευή παραθύρων (κύκλος, οβάλ, σταθερό ή περιστρεφόμενο, ημικύκλιο), Ειδικές τοξοτές κατασκευές, Παραγωγή, πώληση, εγκατάσταση ειδικών κατασκευών κουφωμάτων, Μη τυποποιημένες και γεωμετρικά πολύπλοκες κατασκευές από pvc.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Βρείτε την επιχείρηση στον Panelinios.gr, αναζητωντας για: ειδικές κατασκευές κουφωμάτων Θεσσαλονίκη, αλουμινοκατασκευές Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία