Οικοδομικές εργασίες στον Δρυμό

  • Σιναμάτης Νικόλαος

Η εταιρία μας αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη σε όλες τις οικοδομικές εργασίες στον Δρυμό Θεσσαλονίκης, ειδικευόμενη επίσης στις μονώσεις. Έχουμε εκτελέσει εργασίες σε μεγάλες κατασκευές στην περιοχή της Θεσσαλονίκης με απόλυτο επαγγελματισμό και αξιοπιστία.

Στο συνεργείο μας, αναλαμβάνουμε εργολαβίες και παραδίδουμε πάντα στους πελάτες μας το έργο εντός των συμφωνημένων χρονικών πλαισίων, προσφέροντας παράλληλα οικονομικές λύσεις. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε μαζί τις καλύτερες λύσεις.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται σε πολλούς τομείς, περιλαμβάνοντας τις οικοδομικές επιχειρήσεις, την κατασκευή προκατασκευασμένων οικιών "κλειδί στο χέρι", τις χωματουργικές εργασίες, καθώς και την κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών έργων. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε μονώσεις, θερμομονώσεις, ηχομονώσεις και στεγανοποιήσεις, καθώς και την κατασκευή και επένδυση τζακιών. Επιπλέον, προσφέρουμε υπηρεσίες ελαιοχρωματισμών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Επικοινωνία