Γραφείο τουρισμού στην Ηγουμενίτσα

  • Barkabas Travel Agency

Στο πρακτορείο μας στην Ηγουμενίτσα, αποτελούμε τον ιδανικό σύμμαχο για τον τουρισμό, προσφέροντας ολοκληρωμένες τουριστικές υπηρεσίες που καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες και απαιτήσεις.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στον τομέα του τουρισμού και η εξειδικευμένη ομάδα που διαθέτουμε, μας δίνει το προνόμιο να προσφέρουμε πάντα λύσεις και επιλογές που ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις σας για το ταξίδι σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τα οικονομικά πακέτα και τις ειδικές προσφορές που διαθέτουμε για εισιτήρια όλων των μέσων μεταφοράς, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη δυνατή τιμή για το ταξίδι σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σας με τις κορυφαίες ακτοπλοϊκές εταιρίες, όπως ANEK LINES, Minoan LINES, Grimaldi Euromed, Blue Star Ferries, European Seaways Ferries, Ventouris Ferries, Superfast Ferries, ZANTE FERRIES, για όλους τους προορισμούς της Ιταλίας και πέρα από αυτούς.

Αναλαμβάνουμε την έκδοση εισιτηρίων απλά ή καμπίνας, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, και κρατήσεις επιβατικών πλοίων, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε ένα άνετο και ευχάριστο ταξίδι. Είμαστε πάντα κοντά σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να σας προσφέρουμε αξέχαστες τουριστικές εμπειρίες.

Επικοινωνία

  • The best!!!!

  • Ευχάριστοι άνθρωποι και άμεση εξυπηρέτηση!!!

  • Εξαιρετικοί επαγγελματίες