Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην Λευκάδα

  • Porto Nirikos

Άνετες διακοπές στην Λευκάδα στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα μας. Ένα παραδοσιακό συγκρότημα το όποιο συνδυάζει πέτρα και ξύλο με γήινα χρώματα και ταιριάζει απόλυτα με την Λευκαδίτικη αρχιτεκτονική.

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται μόλις 1 χλμ έξω από την πόλη της Λευκάδας. Γύρω μας θα βρείτε τις παραλίες Άγιος Γιάννης η Γύρα η Λυγιά ή το Κάστρο για να απολαύσετε το μπάνιο σας το καλοκαιρι.

Το συγκρότημα μας αποτελείται από 2 κτίρια και τα δωμάτια είναι μονόχωρα και δίχωρα, με θέα πανοραμική προς τη θάλασσα και το βουνό. Στα δωμάτια μας ανάλογα με την επιλογή σας μπορεί να φιλοξενηθούν 2-6 άτομα  και είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις που χρειάζονται στις διακοπές. Διαθέτουν ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα, πλυντήριο ρούχων και όλα τα σκεύη καθημερινής χρήσης, τηλεόραση πλάσμα και κλιματισμός σε όλους τους χώρους, χώρος στάθμευσης, χώρος φύλαξης αποσκευών, επίσης ρεσεψιόν παντα πρόθυμη να σας εξυπηρετήσουν!

Βρείτε την επιχείρηση στον Panelinios.gr, αναζητωντας για: Επιπλωμένα διαμερίσματα Καλλιγώνι Λευκάδα, διαμονή Καλλιγώνι Λευκάδα, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Καλλιγώνι Λευκάδα

Επικοινωνία

  • Υπέροχοι άνθρωποι, φιλόξενοι!!! τα δωμάτια άνετα και μεγάλα και οι άλλοι χώροι άρτια εξοπλισμένοι!!!

  • Εξυπηρετεί πολύ η θέση σου, πολυ κοντά στο κεντρο της χώρας με το αυτοκίνητο, οι χώροι άνετοι και καθαροί!!!

  • Παραμυθένιος χώρος και άνετα δωμάτια με θέα ταιριάζοντας βουνό και θάλασσα!!!! Οι ιδιοκτήτες φιλικοί κ φιλόξενοι...