Ηλεκτρονικό τσιγάρο στη Θεσσαλονίκη

  • Nexxton Ecig www.nexxton-ecig.com

www.nexxton-ecig.com

Η επιχειρηματική μας ομάδα στην Θεσσαλονίκη αποτελεί μια από τις καλύτερες προμηθεύτριες εταιρείες ηλεκτρονικών τσιγάρων, υγρών αναπλήρωσης και αξεσουάρ.

Με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία και τις καινοτόμες τάσεις που εξελίσσονται στην παγκόσμια ατμιστική κοινότητα, προσφέρουμε μια αξιόπιστη, εναλλακτική λύση αντί των παραδοσιακών τσιγάρων.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένα προϊόν της σύγχρονης τεχνολογίας και τα υγρά τα οποία χρησιμοποιεί αποτελούνται κυρίως από φυτική γλυκερίνη, αρωματικές ουσίες, νικοτίνη σε διάφορες κλίμακες η καθόλου και απιονισμένο νερό.





  • Hotcig Kubi Refillable Pod Starter Kit 550mah

    Hotcig Kubi Refillable Pod Starter Kit 550mah (shorturl.at/gqIP5)

    Το Kubi είναι το νέο επάναστατικό, επαναγεμιζόμενο Pod Kit (εξαιρετικά μικρή και φορητή συσκευή ατμίσματος) από την Hotcig που θα προσφέρει μια νέα εμπειρία ατμίσματος τόσο σε νέους χρήστες, όσο και σε παλιούς χρήστες! Ο προσεγμένος οβάλ σχεδιασμός, το βάρος αλλα και το μέγεθος του, το κατατάσσουν ως το καλύτερο pod system της αγοράς. Η αίσθηση που προσφέρει, τόσο στο κράτημα όσο και στη “τζούρα” του πλησιάζει αυτή του κανονικού τσιγάρου!

    Το Kubi Pod διαθέτει διακόπτη που ενεργοποιείται με τον αέρα… απλά εισπνεύστε και η συσκευή θα αρχίσει να λειτουργεί αυτόματα. Η ενσωματωμένη του μπαταρία των 550mAh, είναι ικανή να αντέξει ως και μια μέρα χρήσης (στους νέους χρήστες), ενώ η φόρτισή του γίνεται μέσω θύρας micro usb σε μόλις 20-30 λεπτά! Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό (food-grade PCTG) ώστε να προσφέρει στο χρήστη μια ασφαλή εμπειρία. Τα επαναγεμιζόμενα pods, χωρητικότητας 1.7ml, διαθέτουν σχεδιασμό εύκολης αναπλήρωσης υγρού και κεραμική αντίσταση στα 1.8ohm ώστε να σας προσφέρουν καλή γεύση και ικανοποιητικό ατμό. Μπορούν να γεμιστούν με οποιοδήποτε υγρό της προτίμησής σας, συμβατικό ή νικοτίνης αλάτων. (Η πρότασή μας είναι να χρησιμοποιηθεί κανονική νικοτίνη για καλύτερη αίσθηση στον λαιμό).

    Χαρακτηριστικά:
    Μπαταρία: Ενσωματωμένη 550mAh (Battery Chip: 13350)
    Υλικό: PCTG
    Χωρητικότητα: 1.7ml
    Αντισταση: Κεραμική 1.8ohm

    Η συσκευασία περιλαμβάνει:
    1 x Hotcig Kubi Pod Starter Kit
    1 x Ανταλλακτικό Pod 1.7ml / 1.8ohm
    1 x Καλώδιο φόρτισης USB
    1 x Οδηγίες χρήσης
    1 x Κρεμαστή δερμάτινη θήκη μεταφοράς

  • Απόφαση σταθμός των ασφαλιστικών εταιριών για τους ατμιστές στη Μ.Βρετανία

    Γεγονός αποτελεί πλέον το καθεστώς ένταξης των ατμιστών στην κατηγορία των μη καπνιστών στις ασφαλιστικές εταιρίες της Μ.Βρετανίας αναγνωρίζοντας ότι το άτμισμα είναι κατά 95% λιγότερο επιβλαβές για την υγεία των ατμιστών σε σχέση με τα συμβατικά τσιγάρα.

    Σε ρεπορτάζ της εφημερίδας “The Sun” αναφέρεται ότι το ασφαλιστικό συμβόλαιο ζωής ή αντιμετώπισης σοβαρής ασθένειας για τους ατμιστές θα έχει πλεον το μισό κόστος .

    “Ενδεικτικά, στην Αγγλία ένας 40χρονος καπνιστής που έχει συμβόλαιο ζωής 240.000 λιρών, πληρώνει κάθε μήνα 38 λίρες. Ένας μη καπνιστής για το ίδιο συμβόλαιο μόνο 16!”.

    Οι ασφαλιστικές εταιρίες έτσι -ο μεγαλύτερος διαχειριστής πρόβλεψης κρίσεων ή κινδύνων- αναγνώρισε την ασφάλεια που παρέχει το άτμισμα στην υγεία των χρηστών μειώνοντας το ποσοστό επιπλοκών για την υγεία όσων αποφασίζουν να αρχίσουν το άτμισμα.Εδώ στην Ελλάδα άραγε ακούει κανείς?

  • Ο ατμός δεν είναι καπνός: 14% των καπνιστών στην Ευρώπη διέκοψαν το κάπνισμα χάρη στο άτμισμα

    Στην Ελλάδα, τη χώρα με τους περισσότερους καπνιστές στην Ευρώπη, ο νόμος εξισώνει το άτμισμα με το κάπνισμα.
    Στην Ευρώπη, 14% των καπνιστών σταμάτησαν το κάπνισμα με τη βοήθεια του ατμίσματος.
    Πηγή: Attitudes of Europeans towards tobacco and electronic cigarettes (SpecialEurobarometer 458)

  • Το υπουργείο υγείας της Αγγλίας επιτρέπει τη συνταγογραφηση του ηλεκτρονικόυ τσιγάρου

    To Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας καθοδηγεί τις εξελίξεις και προχωράει σε μια πρωτοβουλία που αναμένεται να βρει μιμητές: από το 2016, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα συνταγογραφούνται και επίσημα από τους γιατρούς, ως μέσο διακοπής του καπνίσματος!

    Μάλιστα μπορούν οι ίδιοι να τα παρέχουν στους ασθενείς τους, με ένα κόστος που εκτιμάται ότι θα κυμαίνεται μεταξύ 20 λιρών για τη συσκευασία και 10 λιρών για κάθε εβδομάδα χρήσης. Μέχρι τώρα οι γιατροί το συνιστούσαν ανεπίσημα μόνο, καθώς δεν υπήρχε συγκεκριμένη άδεια από το κράτος για τη χρήση του.

     

    Όπως δήλωσε η υπουργός υγείας Jane Ellison, «η αγγλική κυβέρνηση πιστεύει ότι το άτμισμα είναι σίγουρα λιγότερο βλαβερό από το κάπνισμα και για αυτό ενθαρρύνονται και οι ιατρικές χρήσεις του».

     

    Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να επιφέρει μακροπρόθεσμα τεράστια εξοικονόμηση χρημάτων για το σύστημα υγείας. Στη Βρετανία 2,6 εκατομμύρια άνθρωποι ατμίζουν, οι οποίοι αποτελούν τους μισούς από τους πρώην καπνιστές.

     

    Το καλοκαίρι υπήρξε η επίσημη ανακοίνωση από το βρετανικό υπουργείο υγείας της Αγγλίας ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι κατά 95% λιγότερο βλαβερό από το συμβατικό και ότι με αυτό θα μπορούσαν να σωθούν 76.000 ζωές τον χρόνο

     

Επικοινωνία

Λαγκαδά 26 & Νέστορος 42, 54632, Θεσσαλονίκη

2310450970 Λιανική   2314000620 Χονδρική  

http://www.nexxton-ecig.com


Εθν Αμύνης 14, Θεσσαλονίκη,ΤΚ 54632

2313017244


Λαμπράκη 128, Τούμπα, τκ:54352

2314023869


  • Δευτέρα09.00 - 21.00

  • Τρίτη09.00 - 21.00

  • Τετάρτη09.00 - 21.00

  • Πέμπτη09.00 - 21.00

  • Παρασκευή09.00 - 21.00

  • Σάββατο09.00 - 16.00

  • Κυριακή