Γραφείο τουρισμού στον Πειραιά

  • La Playa Holiday

Η επιχείρηση μας στον Πειραιά ασχολείται με τον τουρισμό και τις ενοικιάσεις πούλμαν. Το La Playa Holiday διαθέτει τον μεγαλύτερο, νεότερο και ασφαλέστερο στόλο στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Επτά υπερσύγχρονα πούλμαν είναι έτοιμα για αξέχαστες διαδρομές σε μοναδικούς προορισμούς.

Εδώ και χρόνια αποτελούμε μια υψηλών προδιαγραφών επιλογή στον τουρισμό και προσφέρουμε άνετες, οικονομικές και ασφαλείς μετακινήσεις.

Τα πούλμαν της εταιρείας, χωρητικότητας έως 60 θέσεις, είναι σύγχρονης τεχνολογίας και πλήρως εξοπλισμένα με τα τελειότερα εργοστασιακά συστήματα ασφάλειας και άνεσης (ABS, ASR, ESP, GPS-navi, καθίσματα με μηχανισμούς απορρόφησης σύγκρουσης, PARKTRONIC, κάμερες οπισθοπορείας, infotainment on board, Wi-Fi, online GPS σύστημα παρακολούθησης της κίνησης του στόλου και κατανάλωσης καυσίμων κ.α.).

Διοργανώνουμε ομαδικά ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη σε πολύ χαμηλές τιμές και με πολύ καλές παροχές. Η εμπειρία 35 χρόνων οι ταξιδιωτικοί οδηγοί μας και η γνώση μας πάνω στον τουρισμό είναι η καλύτερη εγγύηση για την επιλογή σας. Η εταιρεία μας προσφέρει ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε συλλόγους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Επικοινωνία