Ταχυδρομικές υπηρεσίες Courier στην Χαλκίδα

  • TNT Courier Χαλκίδας

Εμείς, στην TNT, νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας. Οι πελάτες της TNT μπορούν να αναμένουν εξαιρετική εξυπηρέτηση, προσωπικό με καλή γνώση στον τομέα του, ενδιαφέρον και αφοσίωση στην τήρηση της δέσμευσής μας. Είμαστε πάντοτε στη διάθεση των πελατών μας προκειμένου να τους παρέχουμε υποστήριξη σε κάθε στάδιο της διαδικασίας αποστολής.

Ισχυρή διεθνής και εγχώρια κάλυψη στην Ευρώπη με ασυναγώνιστο ευρωπαϊκό οδικό δίκτυο
Το ασυναγώνιστο οδικό δίκτυό μας στην Ευρώπη συνδέει πάνω από 45 χώρες και χρησιμοποιείται για περισσότερα από 55.000 οδικά δρομολόγια κάθε εβδομάδα. Η TNT δραστηριοποιείται σε διεθνή και εγχώρια δίκτυα παράδοσης σε όλες τις κύριες ευρωπαϊκές αγορές.

Παγκόσμιο δίκτυο παράδοσης αποστολών, βελτιστοποιημένο για δέματα και παλέτες
Το παγκόσμιο δίκτυο παράδοσης της TNT καλύπτει πάνω από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο. Έχει βελτιστοποιηθεί στη συλλογή και παράδοση δεμάτων και παλετών και πραγματοποιείται μέσω των αεροπορικών συνδέσεων παγκόσμιας και τοπικής κλίμακας σε συνδυασμό με τα περιφερειακά οδικά δίκτυα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Νότια Αφρική, τη Νότια Αμερική και την Ασία. Με τις υπηρεσίες παράδοσης Express και Economy Express της TNT, όλες οι ανάγκες αποστολών των πελατών καλύπτονται από έναν μόνο πάροχο.

Ευρύ φάσμα υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών
Είτε πρόκειται για μια επείγουσα αποστολή της τελευταίας στιγμής με παράδοση αυθημερόν, για παραδόσεις προκαθορισμένης ώρας ή ημέρας, παραδόσεις βαρύτερων φορτίων ή επικίνδυνων αγαθών, είτε για παράδοση σε κάποια μακρινή τοποθεσία ή σε μια κοντινή πόλη, η TNT παρέχει ευρεία σειρά υπηρεσιών. Οι ειδικοί της TNT μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες να επιλέξουν την υπηρεσία που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις μεταφοράς και τον προϋπολογισμό τους.

Ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά
Η FedEx Express εφηύρε την ταχεία διανομή και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο παγκοσμίως, παρέχοντας γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση προκαθορισμένης ώρας παντού στον κόσμο.

Ασύγκριτο παγκόσμιο αεροπορικό δίκτυο ταχείας αποστολής για δέματα και βαριά φορτία
H FedEx εξυπηρετεί πάνω από 220 χώρες και γεωγραφικές περιοχές, με στόλο περισσότερο από 657 αεροσκάφη υπό τη διαχείριση ιδιαίτερα επιδέξιου, εξειδικευμένου προσωπικού στον κλάδο των logistics χρησιμοποιώντας τα πιο προηγμένα συστήματα πληροφορικής. Το παγκόσμιο δίκτυό της FedEx παρέχει χρονικά ευαίσθητες και ταχείας αποστολής υπηρεσίες μέσω 375 αεροδρομίων σε όλο τον κόσμο.

Επιχειρηματικές λύσεις για τις ανάγκες σας
Παρέχουμε λύσεις που έχουν σημασία για εσάς και την επιχείρησή σας, μετατρέποντας τις παγκόσμιες προκλήσεις σε ευκαιρίες. Γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες των πελατών μας ποικίλλουν και συνεχίζουμε να διευρύνουμε το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών μας για να τους παρέχουμε επιλογές που διασφαλίζουν ότι μπορούν, με στρατηγικό τρόπο, να αποστέλλουν το σωστό δέμα χρησιμοποιώντας το κατάλληλο δίκτυο και με το κατάλληλο κόστος.

Μία από τις πιο αξιοσέβαστες εταιρείες στον κόσμο
Για 16 συνεχή έτη, η FedEx κατατάσσεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες εταιρείες στη λίστα των «Πιο Αξιοθαύμαστων Εταιρειών» του περιοδικού FORTUNE, ενώ τα 13 από αυτά τα έτη συγκαταλέγεται στις κορυφαίες 10. Τα πάνω από 340.000 μέλη του προσωπικού της FedEx εστιάζουν απόλυτα και θετικά στην ασφάλεια, τα υψηλότερα δεοντολογικά και επαγγελματικά πρότυπα και τις ανάγκες των πελατών και των αγορών που εξυπηρετούν.

Τι σημαίνει αυτό για εσάς:

 

Τα μέλη της ομάδας μας δεσμεύονται να σας παρέχουν το ίδιο επίπεδο άριστης εξυπηρέτησης που αναμένετε από τις εταιρείες FedEx και TNT. Αυτό σημαίνει ότι οι εξαιρετικές υπηρεσίες που σας παρέχονται σήμερα θα παραμείνουν οι ίδιες. 

 

Η εταιρία μας αναλαμβάνει: ταχυδρομικές υπηρεσίες, ταχυδιανομές, μεταφορές εγγράφων, δεμάτων,παλετών. 

Υπηρεσίες Courier με το δίκτυο της ΤΝΤ - FEDEX

  • ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΝΤ-FEDEX ΧΑΛΚΙΔΑ

    20201021000000

    Η ΤΝΤ Χαλκίδας μεταφέρθηκε στις νέες εγκαταστάσεις της, στην οδό Κώτσου 34 - 34100 Χαλκίδα. 

    Είμαστε πάντα δίπλα στον επαγγελματία και ιδιώτη για να παρέχουμε τις πιο αξιόπιστες λύσεις στις μεταφορές.

Επικοινωνία

Κώτσου 34, 34132, Χαλκίδα

2221023001   2221060533  

http://www.courier.com.gr

  • Δευτέρα9.00 - 18.00

  • Τρίτη9.00 - 18.00

  • Τετάρτη9.00 - 18.00

  • Πέμπτη9.00 - 18.00

  • Παρασκευή9.00 - 18.00

  • Σάββατο

  • Κυριακή