Μονάδα εκτροφής ζώων στο Κιλκίς

  • Κτηνοτροφική μονάδα Κουκάκης

Η φάρμα Κουκάκη στο Κιλκίς Κάτω Απόστολοι σας προσφέρει αγνό ελληνικό κρέας. Φτιάξαμε τις εγκαταστάσεις σε μια τοποθεσία με καθαρό αέρα ώστε τα ζώα μας να μεγαλώνουν και να τρέφονται σε άριστες συνθήκες.

Στήν ιδιόκτητη μονάδα Κουκάκη και υπεύθυνο τον κο Κουκάκη Παναγιώτη, που αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια συνεχώς, φροντίζουμε να δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες ,για να εκτρέφουμε γερά ζώα και να σας δίνουμε με την εγγύηση μας νόστιμο και υγιεινό μοσχαρίσιο κρέας.

Συνεργαζόμαστε με γεωργούς της περιοχής για να έχουμε υπό έλεγχο τις τροφές των μοσχαριών μας και να γνωρίζουμε την ποιότητα του κρέατος που θα φτάσει στο τραπέζι σας. Τα προϊόντα μας προσφέρονται για χονδρική πώληση σε κρεοπωλεία στο Κιλκίς αλλά και σε όλη τη χώρα.

Τα προϊόντα μας είναι μοσχαρίσιο κρέας και γάλα άριστης ποιότητας σε χονδρική πώληση.

Τωρα στον ίδιο χώρο θα βρείτε κτηνιατρικά φάρμακα και κτηνιατρικά εφόδια επίσης  σπόρους, λιπάσματα  και γεωργικά εφόδια.

Η εμπειρία και οι γνώσεις τόσων χρόνων του Παναγίωτη  Κουκάκη ως Γεωπόνος Ζωοτέχνης ειναι δίπλα σας να σας συμβουλέψει στις κτηνοτροφικές και γεωργικές σας εκμεταλλευσεις.

σύμβουλος κτηνοτροφικών και γεωργικών εκμεταλλεύσεων

Επικοινωνία

  • Λατρεύω Κεφυρ Κουκάκης!!!!

Κάτω Απόστολοι, 61100, Κιλκίς

2341027440   6985169000  

http://www.ktinotrofikimonadakoukakis.gr