Ανακύκλωση μετάλλων οχημάτων στις Αχαρνές

  • ΚΑΤΣΙΑΒΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ

 

 

Η εταιρεία AΦΟΙ ΚΑΤΣΙΑΒΟΥ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2004, διαθέτει ιδιόκτητα γραφεία κι εγκαταστάσεις στην Λαμία καθώς και παράρτημα στην Αθήνα. Μέσα σε αυτό το διάστημα η εταιρεία αναπτύχθηκε με ταχείς ρυθμούς, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία, που την καθιέρωσε στο χώρο.

 Σήμερα το περιβάλλον και η προστασία του αποτελεί πλέον ένα από τα πιο κρίσιμα προβλήματα της καθημερινότητάς μας.

Η εταιρεία έχει δώσει αρκετές θέσεις εργασίας ενώ η πραγματική δύναμη της εταιρείας βρίσκεται στην ευέλικτη οργανωτική της δομή και το εκλεκτό ανθρώπινο δυναμικό που τη στελεχώνει. Η εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών σε συνδυασμό με τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και την προστασία του περιβάλλοντος, είναι απόλυτη προτεραιότητα για την εταιρεία.

 Ανταποκρινόμενοι στο πρόσταγμα των καιρών και με αυξημένη οικολογική συνείδηση, ξεκινήσαμε, τις ‘πράσινες’ δραστηριότητές μας :

 Κατ΄ αρχάς με την ανακύκλωση αυτοκινήτων, (μέλος της ΕΔΟΕ), την πώληση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών και το εμπόριο μετάλλων.

 

Στη συνέχεια, με 20 χρόνια εμπειρίας συνεργείο, ξεκινήσαμε την υγραεριοκίνηση, σε συνεργασία με την BRC

 

Eίμαστε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής και εμπορίας γνήσιων μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

 

Η εταιρεία μας έχει πρωταρχικό της στόχο τόσο την παροχή αξιόπιστων ανταλλακτικών φανοποιείας και μηχανικών εξαρτημάτων όσο και την συνέπεια στην εξυπηρέτηση και παράδοση των προϊόντων της στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα…

Επικοινωνία