Κέντρο αισθητικής αδυνατίσματος στην Αθήνα - Κολωνάκι

  • La beaute

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ

Στο κέντρο αισθητικής και αδυνατίσματος La Beaute σας υποδεχόμαστε για μία πρωτόγνωρη εμπειρία που θα σας επανασυστήσει με το σώμα και το πρόσωπό σας. Ετοιμαστείτε να αναδείξουμε την πιο όμορφη πλευρά του εαυτού σας μέσα από μια σειρά παροχών περιποίησης και αδυνατίσματος. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας και η υποδομή του κέντρου μας εγγυάται για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ελάτε να χαλαρώσετε στο spa, να δεχθείτε μασάζ από επαγγελματίες του χώρου και φυσικά να νιώσετε την απόλυτη φρεσκάδα και ανανέωση στο πρόσωπο και το σώμα σας μέσα από μία σειρά ειδικών και στοχευμένων θεραπειών. Επίσης μπορούμε να φροντίσουμε για την υγεία και την ομορφιά των άνω και κάτω άκρων σας με ολοκληρωμένες παροχές μανικιούρ - πεντικιούρ.

Είμαστε στη διάθεση σας, για οποιαδήποτε πληροφορία και θα χαρούμε ιδιαιτέρως να μας εμπιστευθείτε στο ταξίδι ομορφιάς που έχουμε ετοιμάσει για εσάς!

Στο σύγχρονο ινστιτούτο αισθητικής και αδυνατίσματος La Beaute μπορείτε να βρείτε τις πιο προηγμένες τεχνολογικά θεραπείες προσώπου και σώματος. Προσφέρουμε ένα σύνολο ολοκληρωμένων θεραπειών, ειδικά επιλεγμένες για κάθε ηλικία και κάθε περίπτωση. Στο κέντρο La Beaute θα ανακαλύψετε την καλύτερη φροντίδα σε μανικιούρ, πεντικιούρ, spa και θα δεχτείτε μασάζ από επαγγελματίες του χώρου. Μέσα από μια σειρά παροχών περιποίησης και αδυνατίσματος το καταρτισμένο προσωπικό μας, σας εγγυάται επιθυμητά αποτελέσματα συνδυάζοντας στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Ομορφιά για εμάς σημαίνει αισθητική υγεία και συνολική ευεξία. Είναι θέμα επιλογής και όχι θέμα τύχης… γι’ αυτό είμαστε στη διάθεση σας για χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές σε θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο κέντρο αισθητικής La Beaute θα χαλαρώσετε, θα ανανεωθείτε και θα ανακαλύψετε το πιο όμορφο εαυτό σας! Εμπιστευτείτε μας!

Επικοινωνία

  • DaphneM

    Το καλύτερο spa στο Κολωνάκι!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό.

  • Arsta

    Ό,τι πρέπει πραγματικά για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης,ευεξίας και ηρεμίας!!! Ιδανικό περιβάλλον για μασαζ!!!

  • Ελένη

    Έψαχνα κέντρο spa στο Κολωνάκι και πραγματικά το La beaute είναι από τα καλύτερα που έχω πάει. Σιγουρα αν ψάχνετε για spa στην περιοχή του κέντρου να τους επισκεφθείτε!

  • Κωνσταντίνα Φαρμάκη

    Πολύ καλή εξυπηρέτηση, έκλεισα ραντεβού για θεραπεία προσώπου, το περιβάλλον εξαιρετικό, χαλαρό με ευγενέστατο προσωπικό. Επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα, τα προϊόντα έκαναν πραγματική αίσθηση στο δέρμα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, σίγουρα θα ξαναπάω και για τις άλλες παροχές τους!