Ξενοδοχείο στην Σαντορίνη

  • Hotel Kalma

Ξενοδοχείο

 

Καλώς ήρθατε στη Σαντορίνη και το ξενοδοχείο Kalma. Το ξενοδοχείο Kalma είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το 1989. Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου Kalma με την μεγάλη εμπειρία στην αυθεντική σαντορινιά φιλοξενία σας περιμένουν για να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία διαμονής στη Σαντορίνη.  

 

To ξενοδοχείο Kalma Hotel στην Μεσαριά, είναι χτισμένο με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον ακολουθώντας τις γραμμές της αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής και ανακαινίστηκε το 2014. Το άσπρο και το μπλε κυριαρχούν, ενώ οι πέργκολες με τις βοκαμβίλιες δημιουργούν ένα όμορφο, άκρως νησιώτικο και χαλαρωτικό περιβάλλον.

 

Στο ξενοδοχείο Kalma στη Μεσαριά της Σαντορίνης θα απολαύσετε μια σειρά από υπηρεσίες και εγκαταστάσεις που κάνουν τη διαμονή σας ακόμα πιο ξεκούραστη. Από το λαχταριστό πρωινό, φτιαγμένο με διαλεκτές πρώτες ύλες μέχρι τις ώρες που θα περάσετε στην πισίνα του ξενοδοχείου ή στην καταπράσινη αυλή του Kalma Hotel, οι μέρες των διακοπών σας γίνονται όμορφες και χαλαρές μέσα από την απλότητα και την άνεση των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών του ξενοδοχείου Kalma στη Σαντορίνη.

 

 

Πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια

Πισίνα

Parking

Cafe bar

A/c

Wifi

 

Επικοινωνία