Ανακύκλωση στον Ταύρο

  • DOANYS LTD - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΑΤΤΙΚΗ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται επί 50 και πλέον χρόνια στη συλλογή, τη διαλογή, τη δεματοποίηση καθώς και την εμπορία-προώθηση προς ανακύκλωση αποκομμάτων χαρτιού παρέχοντας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στον κλάδο.

Διαθέτουμε τα πιο  σύγχρονα μηχανήματα, σημαντική τεχνογνωσία και έμπειρο προσωπικό ενώ συνεχώς αναβαθμίζεται και ενημερώνεται προκειμένου να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις που έχει ο κλάδος ανακύκλωσης χαρτιού. Εξυπηρετούμε την Αθήνα και την Αττική με τον ιδιόκτητο στόλο μας και το δίκτυο συνεργατών μας ενώ αγοράζουμε βιβλία, παλιά αρχεία, παλιές εφημερίδες, περιοδικά, CD και παλέτες για ανακύκλωση από εκτυπωτικά κέντρα, βιβλιοδετεία, κυτιοποιία, φορείς, εταιρείες, βιβλιοπωλεία, εκδοτικούς οίκους, επιχειρήσεις και ιδιώτες στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Εκδίδουμε  πιστοποιητικό πολτοποίησης – καταστροφής για καταχώρηση των συνεργαζόμενων εταιρειών στο  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Η.Μ.Α.). Τέλος, τοποθετούμε κάδους ή press containers για ανακύκλωση προκειμένου να συλλέγουμε τo ανακυκλώσιμο χαρτί.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤA 210 34 58 265 ΚΑΙ 210 34 57 903 ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΠΑΛΙΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ Ή ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ Νο 1 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ 

Ο ιδρυτής της εταιρείας, Κυριακόπουλος Ηλίας, αντιλήφθηκε από πολύ νωρίς, ως πρωτοπόρος του χώρου, τη σημασία της ανακύκλωσης χαρτιού. Σήμερα, με τη δεύτερη γενιά στο τιμόνι της, η ΔΟΑΝΥΣ κατέχει σημαντικό κομμάτι της αγοράς και αποτελεί προμηθευτή των μεγαλύτερων εγχώριων χαρτοβιομηχανιών καθώς και εξαγωγέα αποκομμάτων παλαιού χαρτιού για ανακύκλωση σε όλο τον κόσμο.

Η ανακύκλωση χαρτιού, πλαστικού και σιδήρου αποτελεί μονόδρομο.

Όραμα μας είναι η ΔΟΑΝΥΣ να αποτελέσει μια από τις πλέον σύγχρονες και δυναμικές εταιρείες στο χώρο της ανακύκλωσης, συμβάλλοντας στην αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας μας.

Βρείτε την επιχείρηση στον Panelinios.gr, αναζητωντας για: ανακύκλωση Ταύρος, έμποροι παλαιού χαρτιού Ταύρος, ανακύκλωση χαρτιού Ταύρος

Επικοινωνία