Διεθνείς μεταφορές στον Ασπρόπυργο

  • FDL Group

Ο Όμιλος FDL σας παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν το σύνολο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Κύριος σκοπός του Ομίλου μας είναι να προβλέπει και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών μας προσφέροντας καθημερινά λύσεις. Μπείτε στον κόσμο του 3PL, των διεθνών μεταφορών καθώς και των εξειδικευμένων υπηρεσιών IT/IS. Γνωρίστε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της εφοδιαστικής αλυσίδας μέσω των πιο σύγχρονων εργαλείων και συστημάτων διαχείρισης τα οποία διασφαλίζουν ανώτερη ποιότητα και ανταγωνιστικό κόστος.

 


  • ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ

    Ανασυσκευασίες προϊόντων    

    • Ολική Θερμοσυρρίκνωση
    • Σύνθεση προϊόντων – combi
    • Συρρικνούμενη Ετικέτα / Μανίκι
    • Συναρμολόγηση /  Γέμισμα Blister / Tray
    • Ετικετοποίηση
    • Συναρμομολόγηση / Γέμισμα Stand

    Αναφορές
    Σε κάθε συνεργασία μας παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο Reporting και αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό  λύσεων βασιζόμενοι στις απαιτήσεις του κάθε Πελάτη

    Logistics Engineering
    Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας και βασιζόμενοι στη win-win φιλοσοφία μας, εγγυούμαστε την συνεχή βελτίωση των λειτουργιών, τη γρήγορη εφαρμογή αλλαγών και τη διεκπεραίωση μελετών για λογαριασμό του Πελάτη

    Σχεδιασμός Πλάνου Μετάβασης Λειτουργιών
    Σε συνεργασία με τον πελάτη αναλύουμε διαφορετικά σενάρια συνεργασίας και σχεδιάζουμε από κοινού τον προγραμματισμό του έργου, εγγυώμενοι  την ομαλή μετάβαση.

    Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
    Βασιζόμενοι στην πολυετή εμπειρία μας και την εξειδικευμένη γνώση των στελεχών μας, , παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλους του τομείς των Logistics και στη διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

  • IT/IS SERVICES

    Το σύστημα αποτελείται από το WMS (Warehouse Management System) που εξυπηρετεί τις ανάγκες της αποθήκης και το TMS (Transportation Management System) που καλύπτει την μεταφορά και την διανομή. Με τα δύο αυτά υποσυστήματα παρακολουθούμε την ροή των εμπορευμάτων και των πληροφοριών σε όλα τα επιμέρους στάδια, από τον προμηθευτή έως το τελικό σημείο παράδοσης.

    Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, αναπτύξαμε τα υποσυστήματα Ασύρματων Τερματικών (RF) και Voice Picking, τα οποία αυξάνουν την παραγωγικότητα και την ακρίβεια των κινήσεων της αποθήκης. Επιπλέον, παρέχουν την δυνατότητα παρακολούθησης των κινήσεων της αποθήκης σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντας ιχνηλασιμότητα σε παρτίδες παραγωγής, ημερομηνίες λήξης και serial numbers, όπως και την δυνατότητα διαχείρισης προϊόντων μεταβλητού βάρους (ή όγκου ή άλλων φυσικών μεγεθών). Παράλληλα αναπτύξαμε την εφαρμογή RTMOTO για την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της θέσης κάθε οχήματος, της πορείας του δρομολογίου και της κατάστασης παράδοσης κάθε εντολής.

    Υποστηρίζουμε την δυνατότητα διασύνδεσης με όλες τις πλατφόρμες των πελατών μας, δημιουργώντας ειδικές γέφυρες επικοινωνίας με χρήση ASCCII αρχείων, XML ή EDI μηνυμάτων, SAP iDocs κ.ά. Ο συγχρονισμός των συστημάτων μπορεί να γίνεται αυτόματα κάθε λίγα λεπτά ή σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη, ενώ παράλληλα παρέχουμε και την δυνατότητα πρόσβασης στο LMS μέσω του e-logistics.

  • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

    Στην οδική μεταφορά υλοποιούνται εβδομαδιαία δρομολόγια από και προς πολλές Ευρωπαϊκές χώρες τόσο σε επίπεδο FTL όσο και groupage φορτίων . Το ευρωπαϊκό δίκτυο, με τη βοήθεια ανταποκριτών , μεταφέρει προϊόντα ambient ,chilled frozen ενώ γίνεται και διαχείριση  ADR φορτίων.

    Στην ναυτιλιακή μεταφορά η πολυετής συνεργασία με τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές του χώρου καθώς και το διεθνές δίκτυο ανταποκριτών , διασφαλίζουν ταχύτητα , ευελιξία , αξιοπιστία και ανταγωνιστικές τιμές.

    Ο όμιλος με τους αξιόπιστους διεθνείς συνεργάτες του, διασφαλίζει σύνδεση με όλους τους αεροπορικούς προορισμούς στον κόσμο με ανταγωνιστικό κόστος και ταχύτατους χρόνους παράδοσης.

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Διανομή

    • Παρέχουμε Πανελλαδική κάλυψη μέσω ενός εκτενούς δικτύου που αποτελείται από τρία Κέντρα Διανομής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και πέντε σταθμών μεταφόρτωσης στην υπόλοιπη Ελλάδα.
    • Πραγματοποιούμε διανομή σε όλες τις συνθήκες θερμοκρασιών (κατάψυξη, ψύξη, κλιματισμός και ξηρό
    • Προγραμματίζουμε καθημερινά δρομολόγια στους βασικούς άξονες Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Τρίπολης, Ιωαννίνων, Λάρισας και Κρήτης.
    • Παραδίδουμε πλήρη φορτία και τμηματικά και πραγματοποιούμε παραδόσεις D2D (door to door) σε περισσότερα από 5.000 σημεία πανελλαδικά
    • Διαχειριζόμαστε Επιστροφές εμπορευμάτων και παλετών (Reverse Logistics)
    • Συλλέγουμε και αποδίδουμε Αντικαταβολές σε σταθερό εβδομαδιαίο πρόγραμμα
    • Πραγματοποιούμε Ειδικές παραδόσεις όπως ειδικού εξοπλισμού, spare parts, μικροδέματα, express, δώρων κ.α.

    Αναφορές

    • Μέσω της καινοτόμας εφαρμογής RTMOTO παρέχουμε υπηρεσίες ενημέρωσης της κατάστασης παράδοσης των παραγγελιών σε πραγματικό χρόνο.
    • Μέσω εφαρμογών τηλεματικής (GPS) παρέχουμε υπηρεσίες παρακολούθησης των δρομολογίων των οχημάτων σε πραγματικό χρόνο.
    • Μέσω της εφαρμογής e-logistics παρέχουμε αναφορές για την συλλογή και την κατάσταση των αντικαταβολών και την συλλογή και αιτιολόγηση των επιστροφών

  • ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

    Συνδυάζοντας ανθρώπους, συστήματα και διαδικασίες παρέχουμε ταχύτητα και ακρίβεια στη διαχείριση των λειτουργιών της αποθήκης.

    Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας, επιλέγουμε καινοτόμους, εναλλακτικούς και αποδοτικότερους τρόπους αποθήκευσης και διαχείρισης.

    REPORTING

    Με σύγχρονες καινοτόμες εφαρμογές (e- logistics) παρέχουμε την δυνατότητα παρακολούθησης των αποθεμάτων και της εκτέλεσης των παραγγελιών σε πραγματικό χρόνο.

  • Νέα συνέργασία για την FDL Group

    Συγκεκριμένα από τις αρχές Οκτωβρίου η εταιρία διαχειρίζεται εμπορικά  το νέο προϊόν της Παπαστράτος A.E “IQOS” στο επίπεδο των πωλήσεων μέσω web (αποκλειστική αντιπροσωπεία του ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς και την αποθήκευση / πώληση / αποστολή των προϊόντων).

  • Ασφάλεια & Ποιότητα

    Ο Όμιλος FDL αξιολογούμενος από την Lloyds Register Quality Assurance Greece, βρέθηκε να είναι σύμφωνος με τις απαιτήσεις της Transported Asset Protection Association (TAPA) Freight Security Requirement (FSR) Classification [Level A] πιστοποίησης για τη μια από τις αποθήκες του στη περιοχή του Ασπροπύργου.

    Η διαδικασία πιστοποίησης συμπεριελάμβανε επιθεωρήσεις και αξιολογήσεις της ποιότητας της αποθήκης σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων για την εξασφάλιση της ποιοτικής ασφάλειας σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο επίπεδο. Το πιστοποιητικό, χρονικής διάρκειας τριών ετών, θα επιτρέψει στον Όμιλο FDL να παρέχει ασφαλείς υπηρεσίες αποθήκευσης και διαχείρισης των αποθεμάτων των πελάτων με ευπαθή και ευαίσθητα προϊόντα που απαιτούν ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Η αποθήκη της FDL περιλαμβάνει ένα εξαιρετικά λεπτομερές σύστημα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων της 24ωρης παρακολούθησης κλειστού κυκλώματος (CCTV) και περιμετρικές περιπολίες, τον έλεγχο φυσικής πρόσβασης, σωματικών ερευνών και φυσική αποθήκη «υψηλής αξίας».

    Σχολιάζοντας την πιστοποίηση TAPA (FSR), ο Martin Hofman, Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας, Ελέγχου & Περιβάλλοντος του Ομίλου, δηλώνει, ” Ο Όμιλος FDL έχει δεσμευτεί να παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες στους πελάτες μας, προστατεύοντας τα περιουσιακά στοιχεία των ενδιαφερόμενων μερών μας με την πρόληψη παραβιάσεων της ασφάλειας, και την υιοθέτηση βέλτιστων πλαισίων πρακτικής όπως το TAPA (FSR), αποτελώντας ένα ακόμη βήμα στη στρατηγική επένδυση στο τομέα της ποιότητας των υπηρεσιών του Ομίλου. “

Επικοινωνία