Ανακύκλωση παλαιών σιδηρών μετάλλων στην Ξάνθη

  • Αφοι Μουμτζάκη

Από το 1980, η εταιρεία Αφοί Μουμτζάκη έχει εδραιωθεί στον χώρο της ανακύκλωσης σιδήρου και μετάλλων με αξιοσημείωτη επιτυχία. Στην έκταση των 25.000 τετραγωνικών μέτρων, προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών που συνδράμουν στη διατήρηση ενός πιο καθαρού περιβάλλοντος.

Το 2003 ξεκίνησε μια περίοδος εκσυγχρονισμού για την επιχείρησή μας. Επενδύσαμε σε μηχανήματα νέας τεχνολογίας που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς και στην ανάπτυξη υποδομών μέσα στις εγκαταστάσεις μας για να εξασφαλίσουμε την αποτελεσματική διαχείριση των αποβλήτων χωρίς την παραγωγή επιπλέον ρύπων στην ατμόσφαιρα.

Η εταιρεία μας έχει αποκτήσει όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιήσεις, που της επιτρέπουν να είναι σε συνεργασία με διάφορες φορείς για την ανακύκλωση και την αποτελεσματική διαχείριση των αποβλήτων. Συνεργαζόμαστε με τον ΕΔΟΕ για την παραλαβή, απορρύπανση και καταστροφή οχημάτων, με την ΕΛΤΕΙΤΕ για την διάθεση παλαιών ορυκτελαίων, την ECOELASTIKA για την παραλαβή ελαστικών, καθώς και με την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΕ για την ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών.

Επικοινωνία