Εμπόριο ζωοτροφών στη Θεσσαλονίκη

  • Κυνοτροφική

Ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση / πρόταση διατροφής.

Η ΚΥΝΟΤΡΟΦΙΚΗ, με παρουσία δεκαπέντε ετών στη διανομή ειδών διατροφής κατοικιδίων, τροφοδοτεί με συνέπεια κτηνιατρεία, pet shops, κυνοτροφεία, χώρους εκπαίδευσης, και άλλες κατηγορίες επαγγελματιών του χώρου, με προϊόντα αποκλειστικής εισαγωγής από Αμερική κι Ευρώπη.

Αντιπροσωπεύουμε μερικές από τις κορυφαίες εταιρίες ζωοτροφών στον κόσμο, όπως η PLB International inc. Καναδά, η DIBAQ Diproteg S.A. Ισπανίας, η Cosmos Corp. ΗΠΑ και η Βiogance Laboratoires Γαλλίας. Το δίκτυο διανομής μας ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και διευρύνεται διαρκώς στην Αθήνα, την υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρο με δραστήριους αντιπροσώπους και εξειδικευμένους συνεργάτες.

Νοιαζόμαστε με πάθος για την υγεία του κατοικιδίου σας. Οι πελάτες μας εμπιστεύονται για την ποιότητα των προϊόντων μας και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας. Η σύγχρονη επιχειρηματικότητα επενδύει στην ποιότητα περισσότερο απ’ ότι στην ποσότητα. Προϋποθέτει έμπνευση κι αναζητεί δημιουργικότητα αντί για κόπο ώστε να γίνει περισσότερο αποδοτική. Με αυτή τη λογική δημιουργήσαμε την ΚΥΝΟΤΡΟΦΙΚΗ. Μια εταιρία που δε συμβιβάζεται με τίποτε άλλο εκτός από την απόλυτη ποιότητα. Με σχεδιασμό που έχει προβλέψει κάθε σύγχρονη ανάγκη στο χώρο του pet και με φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια. Η συνεργασία σας μαζί μας εξελίσσεται σε μια ευχάριστη εμπειρία.

Η ΚΥΝΟΤΡΟΦΙΚΗ είναι μια σύγχρονη πρόταση για επιχειρήσεις που δε φοβούνται να ξεπεράσουν τα στερεότυπα ξέρουν να μετατρέπουν τα εμπόδια σε ευκαιρία και συνεχίζουν σταθερά προς την επιτυχία. Είμαστε στη διάθεσή σας, περισσότερο προσιτοί από ποτέ, για να σας προσφέρουμε μια απόλυτα εποικοδομητική και κερδοφόρα συνεργασία.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ - ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Στις μέρες μας είναι σίγουρο ότι ένα υγιές κατοικίδιο είναι και ένα ευτυχισμένο κατοικίδιο, και όλοι μας γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι για εμάς τα σκυλιά μας και τα μικρά μας ζώα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλα τα προϊόντα μας είναι πλήρεις τροφές για σκύλους και για μικρά ζώα συντροφιάς, παρασκευάζονται από υψηλής ποιότητας συστατικά , και αποτελούν ισορροπημένες τροφές υψηλής διατροφικής αξίας. Είτε πρόκειται για τροφές σε ξηρή (κροκέτες) ή σε υγρή (κονσέρβες) μορφή, η ΚΥΝΟΤΡΟΦΙΚΗ σας εγγυάται την πλήρη κάλυψη των διατροφικών αναγκών του κατοικιδίου σας. Τα προϊόντα μας είναι όλα δικής μας εισαγωγής από τις πιο σύγχρονες βιομηχανικές μονάδες παραγωγής ζωοτροφών σε Αμερική (διεθνής πιστοποίηση HACCP και ISO 9001) κι Ευρώπη, όπου τηρούνται με συνέπεια οι προδιαγραφές της ΑΑFCO (Αμερικανικής Ένωσης Ελέγχου Ζωοτροφών) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρασκευάζονται από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες: αγνό φρέσκο κρέας κοτόπουλου,αρνιού,ψαριού και πάπιας, έτσι ώστε να ικανοποιούν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γευστικά κριτήρια των τετράποδων συντρόφων μας. Περιέχουν άριστα επίπεδα βιταμινών και θρεπτικών συστατικών χωρίς συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές ουσίες, γι' αυτό είναι φυσικά με όλη τη σημασία της λέξης. Τα προϊόντα μας φυλάσσονται σε άριστους χώρους συντήρησης, ενώ υπάρχει διαρκής παρακαταθήκη που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες της πελατείας μας. Οι ασφαλείς ημερομηνίες λήξεως εξασφαλίζουν την απόλυτη φρεσκάδα των προϊόντων μας. Η ΚΥΝΟΤΡΟΦΙΚΗ μπορεί να σας εγγυάται ποιότητα και σιγουριά.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Η ολοκληρωμένη πρόταση εξυπηρέτησης που σας προσφέρουμε περιλαμβάνει: Πλήρη κατάρτιση κι ενημέρωση από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας, όσον αφορά τη γκάμα των προϊόντων σε σχέση με τις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοικιδίων, τις σύγχρονες τάσεις της ελληνικής και διεθνούς αγοράς προϊόντων pet. Δυναμικό προωθητικό υλικό, συνεχή υποστήριξη, έξυπνους τρόπους ανάπτυξης της επιχείρησής σας. Τις ανταγωνιστικότερες value for money τιμές της αγοράς με το μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους. Ευέλικτη πιστωτική πολιτική ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΚΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ!

Επικοινωνία

Μακεδονομάχου Παπανικολάου 1, Ιωνία , 57008, Θεσσαλονίκη

2310680677  

http://www.kynotrofiki.gr