Ξενοδοχείο στις Σέρρες

  • Nastou View Hotel

Χτισμένο δίπλα στο δάσος σε υψόμετρο 502 μέτρων, το Nastou View Hotel προσφέρει αμέτρητες στιγμές χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς και απόλαυσης στους θαμώνες του.

Η τοποθεσία που επελέγει για την ανέγερση του Nastou View Hotel , στους πρόποδες του Όρους Μπέλες, συνδυάζει μοναδικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα, καθώς το ξενοδοχείο όχι μόνο βρίσκεται σε μία καταπράσινη δενδρόφυτη έκταση, αλλά επιπλέον προσφέρει στον επισκέπτη μία ασύγκριτης ομορφιάς πανοραμική θέα στη λίμνη Κερκίνη, στην πεδιάδα και στα γύρω χωριά.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 10 πολυτελή δωμάτια, το καθένα με ξεχωριστό χαρακτήρα και διάκοσμο, όλα με σαγηνευτική θέα, που δημιουργήθηκαν με έμφαση στη λεπτομέρεια και θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Χειμωνιάτικες βραδιές στα δωμάτια δίπλα στο αναμμένο τζάκι, ανοιξιάτικες περιηγήσεις σε μαγευτικά ορεινά τοπία, εξορμήσεις και βαρκάδες στα νερά της λίμνης, στιγμές ξεκούρασης στα περίφημα λουτρά της περιοχής. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες ευκαιρίες απόλαυσης που προσφέρονται στους επισκέπτες.

Επικοινωνία