Ξενοδοχείο στην Αριδαία

  • Γαία Καϊμακτσαλάν

Το Γαία Καϊμακτσαλάν ξενοδοχείο και Spa είναι χτισμένο στους πρόποδες του Βόρας (Καϊμακτσαλάν), μέσα στο καταπράσινο τοπίο, ντυμένο με παραδοσιακή πέτρα της περιοχής και αποτελεί ένα φυσικό καταφύγιο τόσο για τους κρύους μήνες του χειμώνα, όσο και για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού κοντά στα Λουτρά Πόζαρ. Το Γαία Καϊμακτσαλάν ξενοδοχείο στα λουτρά Αριδαίας - Πόζαρ είναι ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο & SPA με την σφραγίδα των ανθρώπων του, που αποπνέει πολυτέλεια και ζωντανεύει με το απαράμιλλο 24ώρο σέρβις του.

Το Ξενοδοχείο ΓΑΙΑ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ σας περιμένει να ανακαλύψετε την πανέμορφη ΓΗ ΤΟΥ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ στα Λουτρά Πόζαρ! Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τη διαμονή ξενοδοχείο Καϊμακτσαλάν, ή δείτε τις υπηρεσίες SPA ξενοδοχείο Λουτρά Πόζαρ.

Το Γαία Καϊμακτσαλάν Ξενοδοχείο σας προσφέρει υπερσύγχρονο SPA, άνετο χώρο στάθμευσης, ενημερωμένο μπαρ, ειδική μέριμνα για άτομα με ειδικές ανάγκες, καθώς και μεγάλο σαλέ με τζάκι και 42'' τηλεόραση.

Η σύγχρονη αίθουσα SPA στο Καϊμακτσαλάν πολύ κοντά στα ιαματικά λουτρά Λουτρακίου Αριδαίας 200τμ αναζωογονεί πνεύμα και σώμα με 2 υδρομασάζ 4 ατόμων (κρύο-ζεστό), εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα (στους 37ο), σάουνα και χαμάμ (έως 90ο) που διατίθεται για ιδιωτική χρήση προς 30 ευρώ/ώρα στο ζευγάρι.

Τα πρωινά οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν στο ευρύχωρο σαλέ, παραδοσιακά πρωινά με σπιτικές μαρμελάδες, νόστιμα γλυκά του κουταλιού και χωριάτικες πίτες, φτιαγμένα με μεράκι από τους ιδιοκτήτες με παραδοσιακές συνταγές από την περιοχή των ιαματικών λουτρών Λουτρακίου Αριδαίας.

 

Επικοινωνία