Personal trainer στην Νέα Σμύρνη

  • Μισιράς Θεοδόσιος

Με 15ετη εμπειρία στο χώρο του πιλάτες & 20 ετη στο Fitness, απόφοιτος γυμναστικής ακαδημίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, σας παρέχει τις υπηρεσίες του και στον χώρο σας μεμονωμένα αλλά και ομαδικά γιατί ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και η φυσική κατάσταση επίσης.

 

Ξεκινήστε ένα πρόγραμμα προσαρμογής στις προσωπικές σας ανάγκες με τον προσωπικό σας γυμναστή Μισιρά Θεοδόσιο Personal training ή pilateς training σε 3 απλούς αλλά συνάμα χρυσούς κανόνες στο χώρο της φυσικής αγωγής:α) επίβλεψη ,β) διόρθωση & γ)ψυχολογική υποστήριξη.Ο personal trainer επιβλέπει τον αθλούμενο, τον παρακινεί και του παρέχει ψυχολογική υποστήριξη για ένα καλύτερο αποτέλεσμα...ανάλογα με αυτό που ταιριάζει στον καθένα .

 

Οι στόχοι αποφασίζονται από κοινού! Γυμναστείτε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και στο σπίτι …. Εξειδίκευση για ειδικές ομάδες πληθυσμού και εξειδίκευση στις μεγαλύτερες ηλικίες.. Εξοικονομήστε χρόνο ,αδυνατίστε, ενεργοποιείστε τον μεταβολισμό σας ,και άλλα πολλαπλά οφέλη για την υγεία και την εμφάνιση σας . Επικοινωνήστε για πλήρης κόστος ,και πακέτα στο τηλέφωνο ….

 

Ειδικές τιμές σε φοιτητές και ανέργους……. Δυνατότητα για μικρό γκρουπ 2-3 ατόμων.

Επικοινωνία