Τεχνική εταιρεία ανελκυστήρων στην Καλλιθέα

  • Mathioudakis Elevators

Η επιχείρησή μας, που βρίσκεται στην Καλλιθέα Αττικής, έχει επίσημη παρουσία στον κλάδο των ανελκυστήρων εδώ και σχεδόν 40 χρόνια.

Από την αρχή της πορείας μας, έχουμε επιδιώξει τον επαγγελματισμό και την προσωπική προσέγγιση στην εργασία μας. Μέσα από την εμπειρία και την αφοσίωσή μας, έχουμε αναπτύξει δυναμικά την επιχείρησή μας με τον πέρασμα του χρόνου.

Στοχεύουμε στο να συνδυάσουμε την πείρα και την τεχνογνωσία μας για να καταστήσουμε την εταιρεία μας μία από τις πιο ανταγωνιστικές στον κλάδο των ανελκυστήρων. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις ανελκυστήρων, ενώ παρέχουμε επίσης σέρβις και συντήρηση για τις μονάδες που έχουμε εγκαταστήσει.

Η προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η διασφάλιση της ασφαλούς και αξιόπιστης λειτουργίας των ανελκυστήρων τους.



  • Ανελκυστήρες Mathioudakis elevators

    H Mathioudakis elevators δραστηριοποιείται  στον κλάδο των ανελκυστήρων από το 1979 με έδρα την Καλλιθέα Αττικής. Ιδρυτής της  είναι ο Χρήστος Μαθιουδάκης, ο οποίος με γνώμονα τον επαγγελματισμό και την προσωπική εργασία ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο. Το 2007 η εταιρεία αλλάζει πορεία, αφού πλέον σημαντικό ρόλο σε αυτήν διαδραματίζουν οι τρεις Υιοί του.

    Η προσωπική επαφή και η εμπιστοσύνη είναι το κύριο χαρακτηριστικό όλων των συνεργασιών της εταιρείας, καθώς η Mathioudakis elevators είναι μια αμιγώς    οικογενειακή επιχείρηση.

    Ο συνδυασμός της εμπειρίας, της γνώσης αλλά και της εξέλιξης  κάνουν την εταιρεία μια από τις πιο ανταγωνιστικές στον κλάδο των ανελκυστήρων.  Η Mathioudakis elevators μπορεί να  ανταποκριθεί σε κάθε απαίτησή σας και να σας προσφέρει ένα άρτιο προϊόν και μια άριστη υπηρεσία.

    «Όλες οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις τρέχουσες νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις.»

    ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

    ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008

    Αρ. Πιστ: QA-C-1369/16

Επικοινωνία