Κέντρο αισθητικής στο Ναύπλιο

  • Irini nails by brazil

Κέντρο αισθητικής

 

Tο Ιrini Nails by Brasil είναι ένα μοντέρνο studio μανικιούρ-πεντικιούρ στο πανέμορφο Ναύπλιο.

Λειτουργεί από το 2006 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έγινε το νέο talk of the town για τις μοναδικές υπηρεσίες περιποίησης και την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης που προσφέρει. 

Πολλές διάσημες αλλά και πιστές μας πελάτισσες μας έρχονται από την Αθήνα αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα για μια Brazilian εμπειρία ομορφιάς. 

Και ποια γυναίκα δεν ζηλεύει τις καμπύλες και τη γοητεία των εκρηκτικών Βραζιλιάνων;

Στο Ιrini Nails by Brasil ξέρουμε όλα τα μυστικά ομορφιάς τους και τα εφαρμόζουμε σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν, να νοιώθουν αυτοπεποίθηση και μαγνητίζουν όλα τα ανδρικά βλέμματα.

Η Ειρήνη, η ιδιοκτήτρια, με καταγωγή και σπουδές στη Βραζιλία, με συνεχή σεμινάρια στον τομέα της αισθητικής, γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά της γυναικείας περιποίησης και υπόσχεται να φτάσει το στυλ σας… στα άκρα! 

Το studio Ιrini Nails by Brasil είναι ένα φιλικό περιβάλλον, με μοντέρνο design και χαρούμενες χρωματικές πινελιές που θα σας μεταφέρουν νοερά από το Ναύπλιο στον πιο διάσημο κοσμοπολίτικο προορισμό, τη Βραζιλία.

Απολαύστε μανικιούρ-πεντικιούρ με μόνιμο βερνίκι, βραζιλιάνικη αποτρίχωση με homemade συνταγή χαλάουα αλλά και χειροποίητες «σπιτικές» συνταγές για peeling και κρέμες περιποίησης προσώπου και σώματος.

Ζήστε επίσης την εμπειρία του επαγγελματικού μακιγιάζ ή ένα χαλαρωτικό μασάζ για ευεξία και ενέργεια.

Επικοινωνία