Ξενοδοχείο Studios στην Εκάλη

  • Life Gallery Athens Hotel

Η διαμονή σας έχει ιδιαίτερο στυλ στο Life Gallery Athens Hotel στην Εκάλη. Στην μοναδική περιοχή των βορείων προαστείων της Αθήνας σας περιμένει καθημερινά το boutique design hotel 5 αστέρων το οποίο είναι  μέλος του ομίλου bluegr Hotels & Resorts.

Ένα υπέροχο και μοντέρνο ξενοδοχείο που μπορεί και συνδυάζει θαυμάσια το φυσικό κάλλος με την minimal αισθητική σας περιμένει καθημερινά για μοναδική φιλοξενία και άνεση στους χώρους του. Στο χώρο κυριαρχούν  τα έθνικ στοιχεία διακόσμησης, οι γυάλινες επιφάνειες, τα μοναδικά συστήματα φωτισμού και τα επώνυμα έπιπλα αποπνέουν μια αίσθηση ισορροπίας και αρμονίας.

Ξεκινήστε από το χαλαρωτικό περιβάλλον της πισίνας, απολαύστε τις υπηρεσίες Spa ξεκουραστείτε στα δωμάτια που σας προσφέρουν όση πολυτέλεια εσείς επιθυμείτε και απολαύστε το φαγητό σας στο ξεχωριστό Kool life bar restaurant. Στις σύγχρονες συνεδριακές αίθουσες μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα ραντεβού σας η να διοργανώσετε τις συναντήσεις σας.

  Το Life Gallery athens είναι επίσης ο απόλυτος χώρος για εξαιρετικές κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως οι γάμοι, οι βαπτίσεις, τα πάρτι και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις. Επιπλέον, για ιδιωτικές εκδηλώσεις VIP, μπορεί να παραχωρηθεί η αποκλειστική χρήση ολόκληρου του ξενοδοχείου κατόπιν αιτήσεως.

Η διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας είναι εμπειρία απλής πολυτέλειας και απόλαυσης λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας.

 Ξενοδοχείο: Γυμναστήριο, Εστιατόριο, Bar, Spa, Wifi, Parking

Επικοινωνία

  • Very nice, modern, comfortable hotel and great staff!!! Nice location and great views!!!

  • Υπέροχο ξενοδοχείο με εκπληκτικό design!!!!