Ορθοπεδικός στο Ηράκλειο

  • Χατζηδάκης Γεώργιος

Ο ορθοπεδικός μας στο Ηράκλειο ασχολείται με όλες τις αθλητικές κακώσεις. Διαθέτουμε ένα σύγχρονο εξοπλισμένο ιατρείο που απευθύνεται σε ασθενείς κάθε ηλικίας με αθλητικές κακώσεις και ορθοπεδικές παθήσεις.

Στόχος μας είναι η εφαρμογή των τελευταίων εξελίξεων της επιστήμης μας για την καλύτερη αντιμετώπιση των ορθοπεδικών τραυμάτων.

  •  

    Ο ιατρός μας, Γεώργιος Ζ. Χατζηδάκης , ειδικεύτηκε αρχικά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου στην Γενική Ορθοπαιδική και Τραυματολογία και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου  στα τμήματα Σπονδυλικής στήλης, Παιδοορθοπαιδικής και Άκρας χειρός.
    Το 2010 μετέβει στην Αθήνα, στο κέντρο αρθροσκοπικής χειρουργικής ώμου(υπο τη διεύθυνση του Εμμ. Αντωνογιαννάκη) όπου εκπαιδεύτηκε στην αντιμετώπιση παθήσεων Ωμου,συμμετέχοντας σε μεγάλο αριθμό επεμβάσεων στο ΙΑΣΩ-General και άλλες ιδιωτικές κλινικές των Αθηνών.
    Το 2012 εκπαιδεύτηκε στην σύγχρονη αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων υπο την καθοδήγηση του Παν. Κουλουμέντα (ιατρός Παναθηναικού) και Διονυσίου Χίσσα (ιατρός Εθνικής ομάδας στίβου) συμμετέχοντας σε χειρουργικές επεμβάσεις στο Mediterraneo hospital (Γλυφάδα).
    Το 2013 σε εξετάσεις που διοργάνωσε η Ε.Ε.Χ.Ο.Τ( Ελληνική Εταιρία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας), για χορήγηση υποτροφιών,κατέλαβε την 1ή θέση κερδίζοντας έτσι την πρώτη υποτροφία για μετεκπαίδευση σε κέντρο εξωτερικού.Μετέβει στην Αγγλία και ειδικεύτηκε σε παθήσεις Ωμου-Αγκωνος-αρθροσκοπική χειρουργική στο Queen Elizabeth Hospital Birmingham (consultant  Socrates Kalogrianitis) και σε παθήσεις άκρου ποδός στο BMI Edgbaston Hospital Birmingham (consultant Seyed Ashgar Ali). Επίσης εκπαιδεύτηκε στις κατευθυνόμενες εγχύσεις υπο υπερηχογραφικό έλεγχο στο Sport Medicine Ultrasound London.
    Κατα την διάρκεια της ειδικότητας συμμετείχε σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων και σεμιναρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Επικοινωνία