Κοσμηματοπωλείο στους Αγίους Αναργύρους

  • Tasoulis Jewellery

Κοσμήματα για όλα τα γούστα. Είμαστε στο χώρο του κοσμήματος 50 χρόνια σχεδόν και ξέρουμε πολύ καλά πλέον να δημιουργούμε από χρυσό και ασήμι.

Είμαστε μια καταξιωμένη επιχείρηση που αναπτύχθηκε και βρέθηκε να έχει μια μεγάλη θέση στην αγορά κοσμήματος. Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε βέρες για τον γάμος σας, μπομπονιέρες για την βάπτιση, μονόπετρα για προτάσεις γάμου αλλά και πλούσια ποικιλία από χειροποίητα δώρα.

Στο κοσμηματοπωλείο μας θα βρείτε: ρολόγια, καδένες, κολιέ, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, βέρες & μονόπετρα, πολύτιμοι λίθοι, διαμάντια, σταυροί & σταυροί βάπτισης, σέτ γάμου, στέφανα & καράφες, Fashion jewels, χρυσά,  λευκόχρυσο, ασημένια, ατσάλινα κοσμήματα, ασημένιες εικόνες & κορνίζες.

  •  

    Στα κοσμηματοπωλεία Tasoulis Jewellery θα βρείτε κοσμήματα από χρυσό, λευκόχρυσο, ασήμι, με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, για να διαλέξετε ένα δώρο που θα εκτιμηθεί από τον παραλήπτη του, καθώς επίσης και κοσμήματα για τον αρραβώνα, μονόπετρα δαχτυλίδια για να συνοδεύσετε την πρόταση γάμου, βέρες και άλλα κοσμήματα και σετ για τον γάμο, για το δώρο στον κουμπάρο ή στην κουμπάρα, όπως επίσης και μεγάλη ποικιλία σε βαπτιστικούς σταυρούς που κάθε νονός ή νονά θα ήθελε να προσφέρει στο νεοφώτιστο βαπτιστήρι του/της την ημέρα της βάπτισης. Ένα από τα πλεονεκτήματα των καταστημάτων Tasoulis Jewellery είναι το γεγονός της άρτιας οργάνωσης των κοσμημάτων με τρόπο που σας βοηθά να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, παραμένοντας στα πλαίσια των χρημάτων που επιθυμείτε να διαθέσετε και έχοντας δίπλα σας τους ανθρώπους των καταστημάτων να σας κατευθύνουν στην κατάλληλη επιλογή για τις απαιτήσεις σας. ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΧΡΥΣΑ FILVA BABY DIAMOND JEWELRY ΜΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΗΜΙ-ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ FLAWLESS JEM ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΒΕΡΕΣ ΓΑΜΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ JOOLS JUICY JEWELS PERSONAL JEWEL ΑΤΣΑΛΙΝΑ FASHION JEWELS ΣΤΕΦΑΝΑ ΚΑΡΑΦΕΣ ΠΟΤΗΡΙΑ ΔΙΣΚΟΙ (ΣΕΤ ΓΑΜΟΥ), ΑΣΗΜΕΝΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΝΙΖΕΣ PRINCE SILVERO PRINCELINO ATELIER ΡΟΛΟΓΙΑ VISETTI ELXIS JCOU JUST GANT BREEZE BERGSTERN AZTORIN ELIXA AM:PM ALBERT RIELE TIMBERLAND NAUTICA EXCELLANC TIMETECH LOFTY'S RAPTOR WATCHME DISNEY ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ .....

Επικοινωνία