Οικοδομικά Δομικά υλικά στα Γιαννιτσά

  • Δανόπουλος Ιορδάνης

Ό,τι έχετε ανάγκη για την οικοδομή θα το βρείτε στο κατάστημα μας στα Γιαννιτσά. Η επιχείρηση μας εμπορεύεται δομικά υλικά και χρώματα και συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.

Στόχος μας η εξυπηρέτηση των πελατών μας και να κρατάμε το επίπεδο των τιμών μας χαμηλά. Ό,τι αγοράζετε από το κατάστημα μας συνοδεύεται πάντα από εγγύηση.

Διαθέτουμε: οικοδομικά υλικά, είδη υγιεινής, δομικά υλικά, σιδηρικά, εργαλεία, χρώματα, πλακάκια.

  • Το κατάστημα Ιωάννης Δανόπουλος δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας Ειδών Υγιεινής – πλακιδίων και δομικών υλικών.Το κατάστημα Ιωάννης Δανόπουλος δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας Ειδών Υγιεινής – πλακιδίων και δομικών υλικών. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο από το 1974 είναι εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων που σας προτείνουμε .Στην έκθεσή μας μπορείτε να βρείτε μια τεράστια συλλογή με ποιοτικά προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη , γούστο ,και οικονομική δυνατότητα.Συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστές εταιρίες του εσωτερικού και του εξωτερικού εξασφαλίζοντας σας ότι πιο νέο κυκλοφορεί στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά στο χώρο της δόμησης και του εξοπλισμού ενός σπιτιού.

     

     

     

Επικοινωνία