Υπηρεσίες μασάζ στον Χολαργό

  • Thai Spirit Massage

Ξεκινάμε το ταξίδι της απόλαυσης μέσα από τους εξωτικούς δρόμους του Ταϊλανδέζικου  μασάζ. Χρώματα και αρώματα ανατολής, και νότες ευεξίας στο σώμα σας είναι οι πρώτες γεύσεις που θα πάρετε από τη γνωριμία μας.

Το κέντρο μας λειτουργεί εδώ και 4 χρόνια και σας ανοίγει νέα μονοπάτια προς την χαλάρωση και την Ταϊλανδέζικη κουλτούρα που θα αναγνωρίσετε πάνω στο σώμα σας μετά από μια ολοκληρωμένη θεραπεία. Το thai massage βασίζεται πάνω στις αρχαιότερες μεθόδους  ταϊλανδέζικης ιατρικής και έχει την ιδιότητα να χαλαρώνει το σώμα όσο και το πνεύμα.

Ο χώρος μας είναι ειδικά διαμορφωμένος για να ξεκινήσει το ταξίδι του μυαλού στη χαλάρωση. Μπορείτε να συμβουλευθείτε το προσωπικό μας για το είδος μασάζ που σας ταιριάζει και να το απολαύσετε μόνοι σας η με την παρέα σας στο ειδικό δωμάτιο 2 ατόμων.

Δεσμευόμαστε να κάνουμε το ταξίδι σας προς την απόλυτη χαλάρωση αξέχαστο και φυσικά να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη επιλογή σας ανάμεσα στα πιο κορυφαία και αναζωογονητικά είδη μασάζ.

Το κέντρο μας προσφέρει: θεραπευτικό μασάζ, χαλαρωτικό μασάζ, παραδοσιακό μασάζ, Thai traditional massage, Thai oil massage,  Thai herbal massage,  Hot stones massage,  Lomi lomi massage,  Bamboo massage,  Tok sen massage,  Sports massage,  Anti- cellulite & slimming massage, Aromatherapy massage, Hot oil massage,  Ayurvedahead massage, Total relax massage,  Shiatsu.

 Αν ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε επαγγελματικά την τέχνη του Ταϊλανδέζικου μασάζ, δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην Ταϊλάνδη. Αναλαμβάνουμε να σας μυήσουμε στην τέχνη του, αρκεί να εμπιστευτείτε τις γνώσεις σας στα χέρια ενός αυθεντικού εκπαιδευτή.Παρακολουθήστε τα σεμινάρια του διαπιστευμένου εκπαιδευτή κυρίου Πιτσίτη και κερδίστε μια έγκυρη πιστοποίηση σπουδών. 

Επικοινωνία