Ανελκυστήρες στην Αθήνα - Κέντρο

  • Ηλεκτρονική Ανυψωτική

Η ηλεκτρονική ανυψωτική  στο κέντρο της Αθήνας αναλαμβάνει την τοποθέτηση ανελκυστήρων.  Η εταιρία μας ασχολείται χρόνια με τη μελέτη, το σχεδιασμό και την τοποθέτηση νέων ανελκυστήρων σε οικιακά και επαγγελματικά κτίρια. Αναλαμβάνουμε  εγκαταστάσεις σε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, νεόδμητα κτίρια, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους.

Διαθέτουμε άρτια τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό και μπορούμε να σας εγγυηθούμε για τις επισκευές και τις τοποθετήσεις που πραγματοποιούμε.

Διαθέτουμε: τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων, εγκατάσταση, συντήρηση ανελκυστήρων, μελέτες, μηχανικούς ανελκυστήρες, διαρκή τεχνική υποστήριξη, πιστοποιήσεις.

Επικοινωνία

  • Όλα τα στάδια εγκατάστασης έγιναν με συνέπεια ως προς τον χρόνο παράδοσης και τις προδιαγραφές του έργου, από την Ηλεκτρονική Ανυψωτική. Απόλυτα ικανοποιημένοι με την επιλογή μας.

  • Μελέτη, εγκατάσταση αλλά και συντήρηση από την Ηλεκτρονική Ανυψωτική, πάντα με ποιότητα και εγγύηση.

  • Αν και με ιδιαιτερότητες κατασκευής η μελέτη έργου για την εγκατάσταση ανελκυστήρα στην μονάδα του βιομηχανικού κτιρίου μας, στην Ηλεκτρονική Ανυψωτική, μας πρόσφεραν την πιο αξιόπιστη και οικονομική για εμάς λύση.