Αποφράξεις Αποχετεύσεις στην Παιανία

 • Τουμπουράς Ιωάννης

Αναλαμβάνουμε:

 • Αποφράξεις
 • Αποχετεύσεις
 • Εκκενώσεις βόθρων
 • Καθαρισμούς Βιολογικών
 • Καθαρισμούς Διυλιστηρίων
 • Απολυμάνσεις
 • Συντήρηση Πολυκατοικιών  Ξενοδοχείων

 

 • Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

  20170516000000

  Εκκενώσεις βόθρων , αποφράξεις , αποχετεύσεις. Η εταιρεία ΤΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, βρίσκεται στη Σπάρτη Λακωνίας και ασχολείται με εκκενώσεις βόθρων. Με εμπειρία άνω των 15 ετών στο χώρο , η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες επαγγελματικές υπηρεσίες, αποφράξεις, εκκενώσεις Βόθρων, αναλαμβάνοντας από την αρχή μέχρι το τέλος υπεύθυνα όλα τα καθήκοντα. Η εταιρεία είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για καθαρές εργασίες και εξυπηρετούν 24 ώρες το 24ωρο, στις καλύτερες τιμές της αγοράς .

  Η πολύχρονη πείρα μας και η άμεση ανταπόκριση στο χώρο σας, μας κατατάσσει ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες για Εκκενώσεις Βόθρων, αποφράξεις φρεατίων. 10 χρόνια εμπειρίας στον καθαρισμό διυλιστηρίων . Αναλαμβάνουμε έργα σε όλη την Ελλάδα κατόπιν αιτήματος. Λαμβάνοντας υπόψη την εκτεταμένη εμπειρία και τις άριστες σχέσεις μεταξύ των πελατών και της εταιρείας μας, ο κ. Τούμπουρας και οι συνεργάτες του είναι πάντα πρόθυμοι να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη. Εξυπηρετούμε Σπάρτη, Τρίπολη, Κόρινθο, με ιδιόκτητα φορτηγά και μηχανήματα, μετά από συνεννόηση με τον πελάτη, ανάλογα με το πρόβλημα, στις τις πιο οικονομικές λύσεις.

  Με εκτίμηση

  ΤΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 • ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΝΤΟΝΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

  20170516000000

  1. Τακτική συντήρηση

   

  Η τακτική συντήρηση μπορεί να σώσει τους σωλήνες σας, τα φρεάτια και να σας γλιτώσει από κάποια μεγάλη απόφραξη. Επίσης θα σας μειώσει το κόστος αν είστε κάποια μεγάλη επιχείρηση.

  2. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς στις αποφράξεις

   

  Η καλύτερη δουλειά δεν γίνεται από κάποιον που να μην είναι ειδικός. Ακόμα και υδραυλικός αν είναι, δεν θα έχει τα μηχανήματα για να σας κάνει τη δουλειά της απόφραξης.

  3. Κατάλληλα εργαλεία αποφράξεων

   

  Τα κατάλληλα εργαλεία της απόφραξης εκτός από την ατσαλίνα είναι η κάμερα και το πιεστικό με νερό με εύκαμπτους σωλήνες για μεγάλες αποστάσεις. Εξειδικευμένα εργαλεία για αποφράξεις δεν θα βρείτε πουθενά αλλού εκτός από τα συγκεκριμένα συνεργεία αποφράξεων.

  4. Έγκυρη απόφραξη

   

  Η απόφραξη πρέπει να γίνεται στην ώρα της ή πριν φράξει τελείως. Είναι προτιμότερο να κάνετε μια απόφραξη πριν βουλώσει τελείως ο νεροχύτης, το μπάνιο ή το φρεάτιο, παρά όταν έχει ήδη συντελεστεί το βούλωμα και έχουν αρχίσει τα νερά να ξεχειλίζουν και να διαρρηγνύουν την οικοδομή και τα πλακάκια.

  5. Λογική χρέωση απόφραξης

   

  Η τιμή ξεχνιέται εύκολα ενώ η ποιότητα μένει για πάντα είναι ένα κλασικό ρητό. Στις αποφράξεις όμως ισχύουν και τα δύο και λογική τιμή απόφραξης και πρώτης ποιότητας δουλειά που θα σε κάνουν να την θυμάσαι. Μην ξεκινάτε ποτέ μια απόφραξη χωρίς να έχετε από πριν ένα ξεκάθαρο κόστος ή μια τάξη μεγέθους. Η απόφραξη είναι μια υπηρεσία που το κόστος της μετριέται σε εργατοώρες και στον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί. Έτσι ένα ειδικό εκπαιδευμένο συνεργείο θα σας γλιτώσει πολύ χρόνο και χρήμα!

  6. Εξυπηρέτηση

   

  Η άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτηση είναι το παν. Είναι θέμα χημείας και στις αποφράξεις. Άμα δεν σου αρέσει κάποιος, απλά δεν τον προτιμάς ξανά. Βρείτε επαγγελματίες που πραγματικά χαίρεστε να σας εξυπηρετούν!

Επικοινωνία

Ιωάννου Σπύρου Αθανασίου 20-22, 19002, Παιανία

2106524861   6944574111  

gtoumpouras@gmail.com  ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΟ ΤΟ 24-ΩΡΟ