Απορρυπαντικά Χαρτικά Αρώματα χώρου στον Πύργο

  • Γιαννακόπουλος Ιωάννης

Η εταιρεία ClearNet Γιαννακόπουλος ειδικεύεται στον κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων για την κάλυψη των αναγκών σας στον τομέα της αισθητικής, της υγιεινής, της απολύμανσης, του καθαρισμού και στον τομέα της συσκευασίας. Στην εταιρεία μας θα βρείτε επαγγελματικά αρωματικά χώρου με συσκευές, χαρτικά και συσκευές - διανομείς χαρτικών, απορρυπαντικά πλυντηρίου, εντομοαπωθητικά με συσκευές, απορρυπαντικά και είδη γενικού καθαρισμού, είδη συσκευασίας και Take Away, επαγγελματικά ταπέτα με λογότυπο, και πολλά άλλα.

Επιπλέον τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας μας αναλαμβάνουν καθαρισμούς παντός είδους κτιρίων, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την συντήρηση και την καθαριότητα των επιχειρηματικών σας χώρων.

(ClearNet Giannakopoulos, επαγγελματικός εξοπλισμός, καθαρισμοί κτηρίων, αρωματικά χώρου, εντομοαπωθητικά, χαρτικά, συσκευές, διανομείς χαρτικών, είδη συσκευασίας, απορρυπαντικά, είδη καθαρισμού, απορρυπαντικά επαγγελματικών πλυντηρίων, επαγγελματικά ταπέτα με λογότυπο, κάδοι)

Επικοινωνία

  • ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ. ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

  • Πολύ καλή εξυπηρέτηση!!Αρώματα εξαιρετικής ποιότητας!!

Κατακόλου 47, 27131, Πύργος

2621301901   6985710292  

http://www.clearnetgiannakopoulos.com