Οφθαλμίατροι στην Γλυφάδα

  • Athens Eye Hospital

Το Athens Eye Hospital στην Γλυφάδα, είναι ένα σύγχρονο ιατρικό κέντρο που ασχολείται με οφθαλμολογικά θέματα. Αποτελούμε μια Κλινική διεθνούς βεληνεκούς και  επίλυσης σοβαρών και δύσκολων οφθαλμολογικών προβλημάτων. Στον χώρο μας εργάζονται εξειδικευμένοι οφθαλμίατροι συνεργαζόμενοι με ομάδα οπτικών, οπτομετρών, εξειδικευμένων για οφθαλμολογικά περιστατικά. 

Η Κλινική πρωτοπορεί διεθνώς στην αντιμετώπιση των ενδοφθαλμίων όγκων και στην θεραπεία των διαφόρων παθήσεων του αμφιβληστροειδούς, όπως η εκφυλιστική ωχροπάθεια και η διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια. Διαθέτει εξειδικευμένα τμήματα για τις παθήσεις αυτές και παρουσιάζει διεθνές κλινικό και ερευνητικό έργο για τα νοσήματα αυτά.

Η Κλινική εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση προβλημάτων της παιδικής ηλικίας όπως ο συγγενής καταρράκτης, ο στραβισμός και τα παιδιατρικά γλαυκώματα.

Το Athens Eye Hospital έχει επενδύσει στον τομέα της εκπαίδευσης οφθαλμιάτρων και έχει εγκαταστήσει το μοναδικό σύστημα εξομοίωσης VRmagic, φιλοδοξώντας έτσι να γίνει κέντρο εκπαιδευτικής αναφοράς, όχι μόνο στην χώρα μας αλλά και στις γειτονικές χώρες της Βαλκανικής και της Μέσης Ανατολής.







Επικοινωνία