Χαρτοποιία στα Σπάτα

  • Diplaris

Με συνέπεια και υπευθυνότητα, στην επιχείρηση διακρινόμαστε για την αφοσίωσή μας στη σχεδίαση και κατασκευή συσκευασιών που προσαρμόζονται στις ανάγκες των πελατών μας. Έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων με διεθνή εμβέλεια, διατηρώντας σχέσεις συνέπειας και εμπιστοσύνης.

Η εμπειρία μας καλύπτει μια ευρεία γκάμα κατηγοριών, παρέχοντας συσκευασίες για αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, ψητοπωλεία, fast food, εστιατόρια, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, οπωροπωλεία, super market και επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων. Η μεγάλη μας ποικιλία σε προϊόντα και η εξειδίκευσή μας μας έχει καταστήσει αναγνωρίσιμους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η παρουσία μας επεκτείνεται σε διάφορες χώρες σε όλον τον κόσμο, όπως η Μεγάλη Βρετανία, χώρες της Ευρώπης, τα Βαλκάνια, η Κύπρος, ο Καναδάς και η Αυστραλία. Οι πελάτες μας μπορούν να εμπιστεύονται την εταιρεία μας για την ολοκληρωμένη διαδικασία, από τη σχεδίαση μέχρι την κατασκευή, προσφέροντας πάντα υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Καλύπτουμε με επιτυχία κατηγορίες όπως κουτιά για ψητοπωλείο, θήκες για καφέ, οινοπνευματώδη, κουτιά για ασκό, κουτιά ζαχαροπλαστικής, προϊόντα διανομής, καλλυντικά, τσάντες, χαρτοκιβώτια με εκτύπωση offset, βιομηχανικά προϊόντα, εσώρουχα, λευκά είδη, δείκτες ραφιού καρτολινές, είδη λαϊκής τέχνης, τουριστικά και χαρτικά. Επιπλέον, παρέχουμε αυτοκόλλητες καρτολινές κρεμαστές, χάρτινα stands και αφίσες, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα αναγκών συσκευασίας.



Επικοινωνία