Τα ζαχαροπλαστεία μας, προσφέρουν την γλύκα τους στην Θεσσαλονίκη. Το πρώτο μας κατάστημα άνοιξε πριν 30 περίπου χρόνια και από τότε δεν έχουμε σταματήσει ούτε μια μέρα να δημιουργούμε.
Είμαστε μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση στο χώρο της γεύσης και του Catering. Όταν θα επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας οι μυρωδιές θα σας παρασύρουν και θα θελήσετε να δοκιμάσετε τα πάντα. Τα μοναδικά σιροπιαστά μας, τα τσουρέκια μας, τις πάστες μας, το παγωτό με τη μαγική συνταγή και ας αφήσουμε για το τέλος τα περίτεχνα σχεδία από τούρτες που παρασκευάζουμε.
Το εργαστήριο δουλεύει καθημερινά με αγνές πρώτες ύλες και αυτός είναι ο λόγος που τα καταστήματα μας είναι μέσα στα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης μας.
Βρίσκετε την συγκεκριμένη επιχείρηση αναζητώντας: