Blog

  • 11

    Sep, 2023

    Τι άθλημα να επιλέξω για το παιδί μου: Συμβουλές για Γονείς

    Το πρώτο βήμα για να επιλέξετε το κατάλληλο άθλημα είναι να αναγνωρίσετε τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις του παιδιού σας

    Περισσότερα
  • 19

    Sep, 2022

    Διατάσεις: Οι μαγικές ασκήσεις

    Οι διατάσεις είναι ένας μοναδικός και αποτελεσματικός τρόπος εκγύμνασης με τεράστια οφέλη για το σώμα μας. Η καθημερινή και εξειδικευμένη άσκηση με μυϊκές ασκήσεις βοηθά το σώμα να χαλαρώσει, να ξεκουραστεί και να  αποβάλει το έντονο στρες. Το χαλάρωμα των μυών διώχνει τον πόνο από τις αρθρώσεις, το πιάσιμο από την καθιστική εργασία και απομακρύνει την υπερβολική καταπόνηση του σώματος.

    Περισσότερα
  • 18

    Mar, 2022

    Στίβος, το αγαπημένο άθλημα των παιδιών.

    Τα παιδιά αγαπούν τον αθλητισμό. Όταν έρθει η ώρα τα παιδιά σας να διαλέξουν ένα άθλημα πρέπει να τα αφήσετε να δοκιμάσουν ποιο είναι αυτό που τους δίνει ευχαρίστηση. Ο στίβος είναι ένα από τα αγαπημένα αθλήματα των παιδιών από πολύ μικρή ηλικία και μπορεί να τους προσφέρει αντοχή, καλή φυσική κατάσταση και φυσικά κοινωνικοποίηση στην ομάδα.

    Περισσότερα
  • 14

    Jan, 2022

    Η τσάντα του γυμναστηρίου

    Το πρώτο βήμα έγινε, ξεκινάτε γυμναστήριο. Οι γιορτές έφυγαν  και όλοι θέλουμε να ξαναβρούμε την φόρμα μας  μετά τις διακοπές. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι η τσάντα του γυμναστηρίου που πάντα πρέπει να περιέχει κάποια πολύ χρήσιμα πράγματα. Ας δούμε τι μπορείτε να έχετε μέσα στο σάκο σας που είναι απαραίτητο σε κάθε προπόνηση.

    Περισσότερα
  • 24

    Nov, 2021

    Ελλειπτικό η διάδρομο στο γυμναστήριο

    Ήρθε η ώρα για να ξεκινήσετε στο γυμναστήριο αερόβια άσκηση. Το δίλημμα τον τελευταίο καιρό είναι ποιο όργανο να διαλέξετε για την άσκηση σας. Ανάμεσα στον διάδρομο τρεξίματος και στο ελλειπτικό που κερδίζει φανατικά το κοινό τα τελευταία χρόνια ας δούμε ποια είναι η καλύτερη άσκηση.

    Περισσότερα